Evenementenkalender

Lezen is een feest! Wedstrijd Jeugdboekenmaand 2021Lezen is een feest! Wedstrijd Jeugdboekenmaand 2021

Lezen is een feest! Wedstrijd Jeugdboekenmaand 2021

Doe mee en win! Wat is jouw favoriete feestboek? Van welke titel spat het leesplezier af? Post een foto of filmpje met je favoriete boek. Wie weet win je wel een boekenpakket of een bezoek van één van de leden van het feestcomité aan je klas of bib!
onlinenvt 1500 Halle
An Evening With Alex Agnew - Alex AgnewAn Evening With Alex Agnew - Alex Agnew

An Evening With Alex Agnew - Alex Agnew

De voorziene productie Be Careful What You Wish For kan onder de huidige covid-maatregelen niet meer in de omstandigheden plaatsvinden zoals hij had moeten gespeeld worden. In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show Be Careful What You Wish For.
CC 't VondelJ. Possozplein 401500 Halle
Podcast 'Wit blad' met Saskia De Coster en Halse lezersPodcast 'Wit blad' met Saskia De Coster en Halse lezers

Podcast 'Wit blad' met Saskia De Coster en Halse lezers

De bib trakteert je op een hartverwarmende podcast met schrijfster Saskia De Coster en bibliotheekbezoekers. (in samenwerking met CC 't Vondel) Al 150 jaar lang kunnen lezers terecht in Halle. Voor prentenboeken. kinderboeken. romans. Hele generaties leerden lezen met de geleende boeken van de bib.
onlinenvt 1500 Halle
VastenvoettochtVastenvoettocht

Vastenvoettocht

Doe jij ook mee aan onze vastenvoettocht ten voordele van Broederlijk Delen? Don Bosco Buizingen en vzw Zennedal-Ommekaar organiseren vanaf 17 februari tot en met 31 maart een heuse vastenvoettocht.
Don Bosco kerkAlsembergsesteenweg 1301501 Buizingen (Halle)
FutsalschoolFutsalschool

Futsalschool

-
Het aanleren van de basisbeginselen van het zaalvoetbal aan jongens en meisjes van 4 tot 14 jaar. Opleiding door gediplomeerde trainers. Een wekelijkse training van 1,5 uur per leeftijdscategorie. Twee gratis proeflessen.
sportcomplex De BresMgr. Scenciestraat1500 Halle
Start to ICTStart to ICT

Start to ICT

-
In Start to ICT deel 1 leer je op een eenvoudige manier een pc gebruiksklaar te maken en eenvoudige problemen op te lossen.
Crescendo CVO Campus GLTT HalleA. Demaeghtlaan1500 Halle

Leer programmeren met CodeFever in Halle - ByteBusters Level 1 (8-10 jaar)

-
Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later.
Don Bosco HalleLenniksesteenweg 21500 Halle
Leer programmeren met CodeFever in Halle - CodeKraks Level 1 (10-12 jaar)Leer programmeren met CodeFever in Halle - CodeKraks Level 1 (10-12 jaar)

Leer programmeren met CodeFever in Halle - CodeKraks Level 1 (10-12 jaar)

-
Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Dat is niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later.
Don Bosco HalleLenniksesteenweg 21500 Halle
Basis naaienBasis naaien

Basis naaien

-
In deze module worden de grondbeginselen van het naaien aangeleerd. Je maakt kennis met basishandelingen en basistechnieken van stikken, knippen, naaien en strijken. Bij het beëindigen van deze module kan je deze technieken onder begeleiding uitvoeren op eenvoudige werkstukken.
Crescendo CVO Campus GLTT HalleA. Demaeghtlaan1500 Halle
Digitale fotografie 1Digitale fotografie 1

Digitale fotografie 1

-
Tijdens de eerste basismodule staat het leren kennen van de camera en haar instelmogelijkheden centraal. Daarnaast worden de belangrijkste fotografische principes rond scherpstellen, belichting en beeldcompositie één voor één behandeld.
Crescendo CVO Campus GLTT HalleA. Demaeghtlaan1500 Halle
Basiscursus SpaansBasiscursus Spaans

Basiscursus Spaans

-
In deze cursus vertrekken we vanuit praktische situaties uit het dagelijks leven. De basisgrammatica en woordenschat worden aangeleerd op een interactieve manier. De woordenschat en de basisgrammatica worden toegepast om maximaal in de doeltaal te kunnen communiceren.
Crescendo CVO Campus GLTT HalleA. Demaeghtlaan1500 Halle
Basiscursus FransBasiscursus Frans

Basiscursus Frans

-
Reeds na enkele lessen kan je jezelf behoorlijk uitdrukken. Je leert de basisgrammatica aan op een interactieve manier.
Crescendo CVO Campus GLTT HalleA. Demaeghtlaan1500 Halle
Startcursus JapansStartcursus Japans

Startcursus Japans

-
Het Japanse schrift bestaat eigenlijk uit drie verschillende soorten schriften: hiragana, katakana en kanji. Al vanaf het eerste jaar leer je de drie schriftsystemen lezen en schrijven.
Crescendo CVO Campus GLTT HalleA. Demaeghtlaan1500 Halle
Basiscursus EngelsBasiscursus Engels

Basiscursus Engels

-
In dit niveau zet je de eerste stappen om een basisgebruiker van het Engels te worden. Stapsgewijs kom je in contact met de Engelse taal en cultuur. Je leert Engels begrijpen, spreken, lezen en schrijven. De nodige woordenschat en grammatica wordt aangeleerd op een interactieve manier.
Crescendo CVO Campus GLTT HalleA. Demaeghtlaan1500 Halle
Tai Chi maandaglesTai Chi maandagles

Tai Chi maandagles

-
De grondelementen van Tai Ji Quan in de Chinese leer zijn: - Het sterke overwinnen door het zachte, het harde door het zwakke - Een gewicht van één ton verplaatst met de kracht van één kilo - Zich aanpassen aan de stijl van de tegenstander om hem met zijn eigen wapens te verslaan Bijkomende les op m
CC 't Vondel (Balletzaal)Leide 31500 Halle

Tai Chi (Tai Ji Quan)

-
Een weg uit het traditionele China; waarop uw lichaam constant in beweging is; waardoor uw geest constant mediteert; een weg naar individuele harmonie. Al sinds 1991 kan je in Halle deze weg bewandelen bij het Budo Research Centrum. In iedere categorie mag men driemaal gratis deelnemen.
Heilig Hart TurnzaalVondel 411500 Halle

Turnen en Trampoline vanaf 3 jaar tot ...

-
Kleuterturnen / turnen en trampoline voor jongens en meisjes / conditiegym en step aërobics, figuurtraining voor 14+ alle info : zie www.ksmg.be
Sportzaal Kon Atheneum Halleingang langs parking J. Jacminstraat1500 Halle

KARATE-DO (TENGU-RYU) JEUGD & VOLWASSENEN

-
"Niet vechten, niet ondergaan" geeft de wijze weer waarop in onze club de vechtkunsten (en geen sport voor punten) worden beoefend. Aangepast aan de huidige maatschappij en voor alle leeftijden. Onze verdedigingstechnieken worden gegeven onder de vorm van karate, kobudo en tai chi.
sportcomplex De BresMgr. Scenciestraat1500 Halle

KARATE-DO (TENGU-RYU) KINDEREN

-
"Niet vechten, niet ondergaan" geeft de wijze weer waarop in onze club de vechtkunsten (en geen sport voor punten) worden beoefend. Aangepast aan de huidige maatschappij en voor alle leeftijden. (Kids tussen 6 - 12 jaar) Vanaf 11 jaar integratie naar de afdeling jeugd.
sportcomplex De BresMgr. Scenciestraat1500 Halle

ONLINE - Meditatie in de traditie van het zenboeddhisme

-
Om de verdere verspreiding van het corona-virus te stoppen, schakelen we over naar On-line meditatie. Personen die nog nooit hebben gemediteerd kunnen de video raadplegen waarin de houding waarin we mediteren wordt uitgelegd.
ZenBoeddhistisch Centrum HalleEdingensesteenweg 455 – 4571500 Halle
Nieuw beeldend talent  - CC 't Vondel I.s.m. Kunstacademie campus MeiboomNieuw beeldend talent  - CC 't Vondel I.s.m. Kunstacademie campus Meiboom

Nieuw beeldend talent - CC 't Vondel I.s.m. Kunstacademie campus Meiboom

-
Vanuit CC ’t Vondel blijven wij op zoek naar nieuw talent in de beeldende kunsten.
CC 't VondelJ. Possozplein 401500 Halle