×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Halle helpt

Halle helpt

Meer en meer Hallenaren zetten zich in voor elkaar. Om andere inwoners te helpen, worden heel wat initiatieven opgestart. Zoveel solidariteit waarderen we enorm en willen we ook aanmoedigen. Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle acties die onze stad rijk is. Zie je iets dat je aanspreekt? Twijfel niet en meld je aan, alle helpende handen zijn welkom!

Warme oproep: nog meer laptops voor kwetsbare jongeren gezocht

De scholen openden deze week opnieuw hun deuren voor sommige leerlingen. Maar het grootste deel van de leerlingen volgt nog steeds thuis les via digitale platformen. Maar niet iedereen beschikt helaas over een goed functionerende laptop. De stad Halle wil dat elke leerling over een goed functionerende laptop beschikt en slaat de handen daarvoor in elkaar met CoderDojo Belgium. Heb jij één of meerdere laptops beschikbaar, die je graag wil schenken, mail naar laptops@halle.be

Zeg het met een tekening of een boodschap

Wil je de postbode bedanken omdat hij toch nog post bedeelt? Of wil je een ‘dikke merci’ zeggen tegen de vuilnisophalers omdat ze toch nog afval ophalen en recycleren? Doen! Zeg het met een tekening of een kattebelletje!

Blijf online in contact met je buren via Hoplr!

Halle maakt sinds kort gebruik van Hoplr, een private en gratis buurtwebsite. Tof dat jullie intussen al met meer dan 1000 huishoudens aangesloten zijn bij dit buurtnetwerk! Dankzij Hoplr kunnen buren zonder enig risico makkelijk contact houden met elkaar.