×

Markten in Halle

Donderdag- en zaterdagmarkt

Elke donderdag- en zaterdagvoormiddag kan je op het Joseph Possozplein terecht voor bloemen, voeding en onderhoudsproducten. Typisch voor deze markt is de deelname van de zogenaamde "boerkes", die er hun eigen geteelde, kleinschalig geproduceerde producten aan de man brengen.

Zelf eens op de markt staan?

Voddekesmarkt

Op de Voddekesmarkt vind je allerlei textielproducten en modeaccessoires. De markt gaat tweewekelijks door op donderdag op het Oudstrijdersplein, de Beestenmarkt en in de Volpestraat en de Minderbroedersstraat.

Antiek- en rommelmarkt

Elke derde zondag van de maand gaat er op de Grote Markt een antiek- en rommelmarkt door van 9 tot 13 uur. Meer info vind je op de website van het rommelmarktcomité.

Jaarmarkt Lembeek

Jaarlijks organiseert vzw Lembeek Leeft! in oktober een jaarmarkt in het park van Lembeek. Je vindt er trekpaarden, zadelpaarden, pony’s, ezels, schapen, geiten en neerhofdieren. 

In het centrum van Lembeek gaat er dan ook een feestmarkt en kermis door. Ambulante handelaars kunnen hier aan deelnemen. Vzw Lembeek Leeft is steeds op zoek naar verkopers van textiel, modeaccessoires, geschenkartikelen, streekproducten etc. Neem dus gerust contact op als je interesse hebt in een standplaats.