×

Aanvraag materiaal Zwerfvuilactie

Van zaterdag 20 maart tot en met zaterdag 3 april bundelen de gemeenten Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw opnieuw de krachten om de strijd aan te gaan tegen zwerfvuil. Dit jaar zullen we omwille van corona opnieuw niet in groepen, maar wel met onze eigen bubbel, aan de slag kunnen gaan om onze buurt proper te maken. En we roepen iedereen op om mee te doen!

Vraag je materiaal aan

Wil jij graag meedoen?  Vraag dan gratis je materiaal zoals handschoenen, fluovestje, grijpers, pakket vuilniszakken....
Wij lenen materiaal uit voor volwassenen, maar ook voor materiaal voor kinderen tot ongeveer 8 jaar kan je bij ons terecht.

Vul je gegevens hieronder in en haal met je bevestigingsmail je materiaal op aan de infobalie in het stadhuis. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u30, op donderdag ook van 17u tot 20u.

Terugbrengen materiaal na de zwerfvuilactie

Na de zwerfvuilactie 'Lenteschoonmaak 2021' vragen wij om het uitgeleende materiaal ontsmet terug te brengen naar het stadhuis. Ook de niet-gebruikte vuilniszakken mag je afgeven aan de infobalie.

Straten proper ook na de zwerfvuilactie

Wil jij ook na de zwerfvuilactie verder helpen om jou buurt net te houden? Maak je graag wat tijd vrij om de handen uit de mouwen te steken en het goede voorbeeld te geven? Dan is de rol van "peter / meter van een propere straat" misschien wel iets voor jou! Inschrijven kan via het digitaal formulier.

Jouw gegevens
Straten opruimen
Geef een opsomming van de straten die je alleen of met je bubbel zal opruimen.
Materiaal
Welk materiaal heb je nodig (grijpers, handschoenen, fluovestjes, pakket vuilniszakken)?
Materiaal volwassenen
Opgelet! Je mag 1 pakket vuilniszakken aanvragen per persoon.
Materiaal kinderen
Opgelet! Je mag 1 pakket vuilniszakken aanvragen per persoon.