×

Volg Stad Halle nu ook via Instagram!

Volg Stad Halle nu ook via Instagram, één van de snelst groeiende social media die vooral bij jongeren zeer populair is. Als kindvriendelijke stad willen we ook met hen digitaal in interactie gaan. Maar je zal er dankzij de hashtag #HalleDaarheen ook gewoon kunnen genieten van onze stad en allerlei leuke happenings!

Fijne dag beleefd in Halle? Deel jouw foto met de wereld via #HalleDaarheen!

Heb jij toevallig een geweldige dag beleefd in onze stad? Heb je genoten van één van de vele activiteiten of van een idyllisch plekje? Laat het de wereld weten! Neem een prachtfoto en deel hem via Instagram of Facebook met de hashtag #HalleDaarheen. Op die manier ademen we samen ‘Halle’ uit en laat je ook andere mensen honderduit meegenieten. En meteen uit je een grote ‘dankjewel’ aan alle verenigingen, handelaars en alle mensen die van Halle een stad om te beleven maken!

Vanaf de volgende Info Halle wijden we trouwens een volledige pagina aan de leukste #HalleDaarheen-foto’s! Dus we rekenen op jouw enthousiasme!

Kindvriendelijke stad

Halle trekt resoluut de kaart van ‘kindvriendelijke stad’! Heb je zelf ook suggesties voor een duurzaam en kindvriendelijk beleid of wens je meer info? Surf dan naar www.kindvriendelijkhalle.be

 

Gerelateerd nieuws