×

Vaccinatiecentrum De Bres - Vervolledig je burgerprofiel! Zo mis je in geen geval de uitnodiging

De stad Halle roept haar inwoners op om na te gaan of hun mutualiteit beschikt over hun gsm-nummer en e-mailadres. Op die manier krijgen ze hun uitnodiging voor hun vaccinatie ook via sms of e-mail. Ook via Mijn Burgerprofiel is er een digitale versie van de uitnodiging beschikbaar.

Als je aan de beurt bent voor de gratis prik tegen corona, dan krijg je ongeveer 2 weken op voorhand een persoonlijke uitnodiging. De brief wordt met de post gestuurd naar je officiële domicilieadres. Via die weg duurt het soms een tijdje voor je je uitnodiging onder ogen krijgt. Je uitnodiging digitaal krijgen via e-mail of sms, gaat sneller. Maar dan moeten je gsm-nummer en e-mailadres wel bekend zijn.

Vul je gegevens aan bij je ziekenfonds

Wil jij je uitnodiging via sms of e-mail krijgen? Check dan of je ziekenfonds beschikt over je gsm-nummer en e-mailadres. Hoe je dat in orde kan brengen bij de verschillende ziekenfondsen, ontdek je via deze link: www.laatjevaccineren.be/wie-waar-en-wanneer/je-uitnodiging

Je digitale uitnodiging via Mijn Burgerprofiel

De digitale versie van je uitnodiging vind je ook via Mijn Burgerprofiel. Wie op www.mijnburgerprofiel.be z’n e-box activeert, krijgt onmiddellijk een e-mail als het vaccinatiecentrum een uitnodiging stuurt.