×

Sportcomplex De Bres kan je voortaan online reserveren

Zin in een partijtje zaalvoetbal of volleybal met vrienden? Of wil je een petanquebaan of beachvolleybalterrein reserveren voor jou en je collega’s? Dit kan in een handomdraai geregeld worden. Want via halle.be/sport en de stadsapp kan je voortaan sportcomplex De Bres online reserveren en betalen.

Vroeger moest je tijdens de kantooruren afzakken naar De Bres om de sportzaal te reserveren en te betalen. Vanaf nu kan je dat vanop elke locatie en op elk moment van de dag dankzij de reservatietool die Sport Halle gelanceerd heeft. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier de dienstverlening gevoelig verbeteren. De vrije uren zijn bovendien schaars. Maar met deze tool kunnen we het gebruik van het sportcomplex optimaliseren.

Opgelet: dit geldt enkel voor wie de zaal wil huren buiten clubverband. Sportverenigingen hebben immers vaste huurafspraken. Voor aanpassingen of vragen, kunnen zij nog steeds terecht bij Sport Halle.

Wat moet je doen om de zaal te huren?

Surf naar halle.be/sport en klik op ‘Ik wil een zaal reserveren’ en maak (eenmalig) een account aan. Eenmaal dat geactiveerd is, kan je in de agenda van sportcomplex De Bres drie weken vooruit op zoek gaan naar vrije momenten. Dit geldt zowel voor de grote sportzaal (of een deel ervan), het beachvolleybalterrein en de petanquebanen.

Met de nieuwe tool kunnen gebruikers hun reservatie online ook meteen afrekenen.

Voorts kan je de agenda van de gevechtssportzaal en de sportzaal van het GO! Technisch Atheneum (sportzaal GOTA) consulturen. Maar deze kan je niet reserveren omdat beide zalen exclusief zijn voorbehouden voor de clubs.

Reserveren kan ook via de stadsapp

Je kan ook via de stadsapp reserveren. Klik via het menu linksboven op ‘stadsdiensten’ en vervolgens op ‘Sport Halle’. Daar vind je meteen de reserveringsknop.

Je vindt de Halle-stadsapp in de Google en de App Store.

Downloaden kan ook via: