×

Problemen met je huurwoning?

Jammer genoeg verlopen de relaties tussen huurders en verhuurders soms stroef. Een gerechtelijke procedure brengt heel wat kosten met zich mee en kan lange tijd duren. Beter is om, met de nodige ondersteuning, in gesprek te gaan met de huurder of verhuurder. Vaak kunnen zo al veel problemen opgelost worden. Daarom biedt Woonwinkel Zennevallei een ‘Meldpunt Huurproblemen’. Zowel huurders als verhuurders kunnen daar terecht.

Je huurt een woning

De zoektocht naar een huurwoning loopt niet altijd van een leien dakje. Misschien voel je je gediscrimineerd op de huurmarkt. Of wordt de huurprijs fout geafficheerd. En als je dan een huurwoning vindt, kan het gebeuren dat je problemen hebt om de huur te betalen. Of misschien klopt bijvoorbeeld de afrekening van het water niet.

Je verhuurt een woning

Ook verhuren kan soms problemen met zich meebrengen: een huurder die niet betaalt, een woning die slecht wordt onderhouden, overlast,... Issues die je als verhuurder graag zo snel mogelijk wilt opgelost zien.

Meld je probleem bij Woonwinkel Zennevallei

Zowel huurders als verhuurders kunnen problemen melden bij het ‘Meldpunt Huurproblemen’ van Woonwinkel Zennevallei. Zij proberen een oplossing te vinden waarin zowel de huurder als verhuurder zich kunnen vinden. Wil je een probleem melden? Dan kan je terecht op Meldpunt huren | Woonwinkel Zennevallei. Je mag ook langskomen of een mail sturen.

Meer info en contact