×

Fijne dag beleefd in Halle? Deel jouw foto met de wereld via #HalleDaarheen!

Heb jij de voorbije dagen of weken erg genoten van Halle of van één of andere amusante happening in onze stad? Deel dit fijne moment voortaan met de rest van de wereld op Instagram of Facebook met de hashtag #HalleDaarheen. 

In Halle valt er écht wel heel wat te beleven. In het voorjaar weet Halle als een geen ander hoe je een carnavalsfeestje moet bouwen en daarna worden we overspoeld door tienduizenden toeristen voor het paarse bloementapijt in het Hallerbos. In mei is Maria de trekpleister voor duizenden bedevaarders. Tijdens de zomermaanden is Halle met de Stroppenconcerten, het Dweilfestival, Spectakulo en FestivHalle DE festivalstad bij uitstek. Verbroederen met andere culturen doen we tijdens November Wereldmaand en Tournee Mondi’alle. Maar ook bij sportliefhebbers is Halle bijzonder goed gekend met onder meer de wielerwedstrijd Halle-Ingooigem, de jaarlijkse duatlon, het futsal, Halle Schaatst…. Gezellig kuieren of shoppen in het historisch stadscentrum, op de (rommel)markt, in één van onze deelgemeenten, of een mooie fiets-, wandel- of vaartocht maken: het kan allemaal in Halle!

Heb jij toevallig een geweldige dag beleefd in onze stad? Heb je genoten van één van de vele activiteiten of van een idyllisch plekje? Laat het de wereld weten! Neem een prachtfoto en deel hem via Instagram of Facebook met de hashtag #HalleDaarheen. Op die manier ademen we samen ‘Halle’ uit en laat je ook andere mensen honderduit meegenieten. En meteen uit je een grote ‘dankjewel’ aan alle verenigingen, handelaars en alle mensen die van Halle een stad om te beleven maken!

Vanaf de volgende Info Halle wijden we trouwens een volledige pagina aan de leukste #HalleDaarheen-foto’s! Dus we rekenen op jouw enthousiasme!

  • Zijn niet toegestaan: foto’s met een commerciële of een politieke boodschap
  • Zijn zeker en vast toegestaan: foto’s met een positieve vibe
  • Opgelet: Wie de hashtag #HalleDaarheen gebruikt geeft de stad Halle toestemming om de foto te publiceren in de Info Halle of andere communicatiekanalen van de stad.