×

Een evenement organiseren

Onze stad leeft! Met talloze fuiven, feesten, sportwedstrijden en tentoonstellingen maken jullie van Halle een bruisende stad. Daarom staat het team Evenementen van Stad Halle ook klaar voor jouw evenement.

Organiseer je binnenkort een evenement?

Vermijd dan vertraging en frustraties. Plan alles tijdig in en doe vooral beroep op het team Evenementen. Zij bieden jou de nodige administratieve en logistieke ondersteuning. Meld jouw evenement aan via het digitale aanvraagformulier.

Samen een succes van maken?

Om jou te ontzorgen en om alle nodige diensten en betrokkenen op de hoogte te brengen is er een minimale doorlooptijd nodig van jouw aanvraag. Meldt je evenement dus tijdig aan! Reken voor een openbaar indoor evenement op minstens 4 weken, voor een openbaar outdoor evenement al gauw minimaal 8 weken.

Bereid je grondig voor en vraag gerust om hulp. Heb je niet meteen het antwoord op alle vragen? Zijn er zaken die nog onduidelijk zijn? Het team Evenementen helpt je graag stap voor stap naar een mooi evenement. Kom gerust langs voor een babbel in CC 't Vondel, maar stuur ons vooraf wel even een mailtje.

Schat de Corona-risico's goed in!

Organiseer je binnenkort een evenement? Schat de coronarisico's dan goed in. Het COVID Event Risk Model helpt een event COVID-veiliger te maken en werd in samenwerking met wetenschappelijke experts, gespecialiseerde onderzoekers en de Alliantie van Belgische Event Federaties ontwikkeld. Met dit model kan je inzicht verwerven in het COVID-veiligheidsrisico van elk event. Dit wordt weergegeven met behulp van een kleurenlabel: groen, oranje, rood. Scan jouw event en genereer je persoonlijke COVID Event Risk Model via de knop hieronder. Het resultaat laad je op bij je evenementaanvraag.

Zoek je nog meer informatie rond het organiseren van je evenement en welke rol de stad hierbij kan spelen? Misschien vind je hieronder wel een antwoord op je vragen. Zoniet, mail of bel ons!