×

Afvalkalender

Ieder huishouden ontvangt jaarlijks een papieren afvalkalender. Bekijk je liever online wanneer je welk afval mag aanbieden? Download dan de digitale afvalkalender of download de stadsapp!

Papieren afvalkalender

Ben je verhuisd? Ontving je geen afvalkalender? Of ben je hem verloren? Vraag dan je exemplaar aan bij Openbaar Groen en Afval via groen@halle.be of 02 365 95 34. We sturen de afvalkalender naar je op. Je kan de kalender ook steeds afhalen aan de balie van het stadhuis tijdens de openingsuren.

Je kan je exemplaar ook zelf downloaden en afdrukken. Let er wel op dat je de juiste versie kiest. In functie van de afvalophaling is de stad is namelijk opgedeeld in sectoren: Buizingen en Sint-Rochus (sector 1 en 2), Halle Centrum, Lembeek en Breedhout (sector 3 en 4). Het overzicht van de straten is te vinden op de afvalkalender zelf.

Afvalkalender voor sector 1 en 2

Afvalkalender voor sector 3 en 4

Je afval altijd op tijd buiten? Maak gebruik van de stadsapp

De afvalkalender in de stadsapp is altijd up-to-date en wie wil, krijgt de avond voor de inzameling een herinnering op zijn smartphone. Ook als afvalbeheerder Intradura door omstandigheden niet kan uitrijden of het containerpark onverwachts gesloten is, verneem je het als eerste. Onze stadsapp bestaat zowel voor de iPhone als voor smartphones die het Android-besturingssysteem gebruiken.