×

Bezoek het museum!

Altijd al benieuwd geweest naar de geschiedenis van Halle? Heb je tijdens de lockdown eindelijk die cursus whiskeytasting gevolgd en wil je, je verdiepen in het moutverhaal? Op zoek naar een toffe activiteit dicht bij huis met de kinderen?

Kom naar den AST!  We verwelkomen jullie graag in onze vernieuwde onthaalruimte. Ruimer, gezelliger en kindvriendelijker. Snuister ook zeker eens in onze museumshop.

Ook de muizen zijn blijven plakken in het museum. Meer nog, het lijkt erop dat ze zich ondertussen perfect hebben geïntegreerd. Enthousiast maakten ze zich enkele Halse tradities eigen.  "Alsje-miauw", onze arme museumpoes Minou zoekt zich suf. Want muizen horen (net als muizenissen) niet in het museum. Kom jij haar helpen?

Praktisch:

  • Reservatie is verplicht.
    Als je zeker wilt zijn van je bezoek, reserveer dan je tickets. Dit kan online of telefonisch (op weekdagen via T 02 36 5 97 70).
  • We zorgen voor een veilig museum.
    We nemen de nodige maatregelen om het bezoek veilig te doen verlopen. We beperken het aantal bezoekers en zorgen voor voldoende ontsmetting en ventilatie.
  • Kindvriendelijk
  • Vernieuwd muizenspel

 

 

Meer info en contact