Uit Bruegel gegrepen

Wat krijg je als je twee van Bruegel’s meesterwerken combineert met archeologische objecten gevonden in het Pajottenland en de Zennevallei? Een leuke tentoonstelling die je een blik geeft in de 16e-eeuwse cultuur waarin Bruegel leefde!

Collega gezocht!

Zin om mee je schouders te zetten onder de erfgoed- en toerismewerking van Halle? Gebeten door de museummicrobe? Zin om Halle op de kaart te zetten met beeldbepalende evenementen? Werk je graag met families en kinderen? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken.

Massale opkomst voor Open Monumentendag

Heel wat erfgoedliefhebbers trokken op pad om monumenten.  Topper was de Halse basiliek waar bezoekers uitzonderlijk de toren en de crypte konden bezoeken.  Op naar de volgende editie!

Toernee Kadee

Kom langs in het 'Geheugenpaleis', een pop-up museum voor 1 dag in het Vondel!

450 jaar Bruegel : expo

Dit najaar worden er tal van activiteiten georganiseerd rond 450 jaar Bruegel, alsook 2 tentoonstellingen in Halle. Meer weten...

Bezoek den AST tijdens de seniorenweek

woensdag 20 november 2019 - 10:00 tot 11:30

Tijdens de seniorenweek van 18 tot en met 22 november 2019 krijg je op woensdag 20 november om 10u de kans om het museum den AST te bezoeken met een gids.

Die week kan u op datzelfde moment ook nog de expo “Uit Bruegel gegrepen” bezichtigen, die in den AST tentoongesteld staat van 17 oktober tot en met 24 november.

Het bezoek is volledig gratis, maar vragen wel om vooraf in te schrijven via denast@halle.be of 02/365.97.70.

Blijf op de hoogte

Welk nieuws wil je ontvangen?*