×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Opknapbeurt voor fietspaden tussen stations van Halle en Buizingen

Uitvoeringsdatum:
maandag 19 oktober 2020 tot woensdag 16 december 2020

Vanaf 19 oktober maken we werk van het onderhoud van de fietspaden die van het station van Halle tot dat van Buizingen lopen. Voor de fietsers is een omleiding voorzien.

De werken zullen in 2 fases gebeuren:

  • Fase 1 loopt van 19 tot en met 31 oktober

Dan pakken we de fietspaden F45 en F17 aan. De F45 ligt tegenover de Sint-Annastraat en loopt tot onder de Nederhembrug. De F17 gaat van de Nederhembrug tot aan het kruispunt Zenneweg-Delleputstraat. Beide fietspaden krijgen een nieuwe asfaltlaag.

De omleiding voor de fietsers loopt via de Graankaai naar de Spoorwegstraat om daar via de brug over de spoorweg opnieuw toe te komen aan het Gemeenteplein. Vanaf het Gemeenteplein kan je de Zenneweg en de Delleputstraat bereiken via de Octaaf de Kerchove d’Exaerdestraat.

Gemotoriseerd verkeer zal beperkte hinder ondervinden. Tijdens de werken zal een deel van de parking aan het Gemeenteplein in Buizingen en een zestal parkeerplaatsen op de Vandenpeereboomstraat ingenomen worden door de aannemer.

  • UPDATE - Fase 2: Gaat van start op maandag 16 november en zal eindigen op 16 december

In deze fase nemen we het fietspad F16 onder handen. Dat loopt tussen de Pallieterweidestraat en Biezeput. De F16 krijgt een nieuwe laagje asfalt en wordt ook verbreed tot 2 meter.

De omleiding voor de fietsers loopt via de A18 tussen Pallieterweidestraat en Biezeput.

Meer info en contact:
Type verkeershinder