×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Edingsesteenweg - Herstellingswerken aan rotonde Halle-Industrie

Uitvoeringsdatum:
donderdag 18 juni 2020 tot maandag 22 juni 2020

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt het fietspad op de Edingensesteenweg (N7), ter hoogte van de rotonde met de Zinkstraat. De werken worden uitgevoerd tussen 18 en 22 juni.

Vernieuwing fietspad, afplatting berm
Om het comfort voor fietsers te verhogen, vernieuwt Wegen en Verkeer het fietspad aan de rotonde met de Zinkstraat met duurzaam en onderhoudsvriendelijk beton. Daarnaast worden de bermen afgeplat. Zo blijft er in de toekomst geen water staan op het fietspad. Waar nodig, worden de mozaïekkeien hersteld.

Tijdelijke verkeerslichten
De herstellingswerken aan het fietspad worden uitgevoerd tussen 18 en 22 juni. De weg blijft tijdens de werken steeds open maar hinder is mogelijk. Dat hangt af van de verkeersintensiteiten en het verdere verloop van de coronacrisis. Het verkeer rijdt via tijdelijke verkeerslichten in beide rijrichtingen op de Edingensesteenweg en op de Zinkstraat om de beurt door.

Alternatieve route richting Brussel
De oprit van de A8 in de richting van Rijsel blijft tijdens de werken steeds open. Bestuurders vanuit de Zinkstraat die de A8 via de Ring rond Brussel willen nemen, volgen een alternatieve route. Zij volgen de A8 richting Rijsel en nemen de afrit aan het op- en afrittencomplex in Tubeke (nr. 23). Daar nemen zij de oprit richting Brussel.

Rotonde in tegengestelde richting tijdens werken
Het industriepark aan de Zinkstraat blijft bereikbaar. Hierdoor zal gedurende de werken de rotonde in tegengestelde richting worden genomen.  Voor langere voertuigen is het moeilijker om langs de werfzone te rijden.

Volg de werken online.

Type verkeershinder