Uit kalender van Halle

4 resultaten gevonden

V

Maankijkdag

zaterdag 24 maart 2018

Kom gratis kijken door sterrenkijkers naar de Maan. De maanfase is het eerste kwartier (halve Maan). Hierdoor zijn de kraters mooi te zien. Tegelijk demonstratie maanfotografie. Enkel bij helder weer. Meer info op www.mercuriushalle.be, Facebook en @vvsmercurius.

V

Zonnekijkdag

zondag 1 juli 2018

Ook dit jaar kan je door verschillende zonnekijkers kijken naar de Zon. Als alles meezit, zal je zonnevlekken, fakkelvelden en protuberansen zien op en langs de rand van de zonneschijf. Enkel bij helder weer. Meer info op www.mercuriushalle.be, Facebook en @vvsmercurius.

V

Fablab: programmeren met mBOT

zaterdag 24 maart 2018

In deze workshop leren we de basisprincipes van programmeren met mBot, een eenvoudige en toegankelijke robot. We ontdekken de mogelijkheden van grafisch programmeren, elektronica en robotica en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn van de robot. 10-12u

Klussen voor beginners - Elektriciteit

zaterdag 5 mei 2018

Een lamp ophangen, een zekering vervangen,...Kleine klussen moeten gebeuren, maar soms weet je niet goed hoe er aan te beginnen. Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf aan de slag kan gaan. Bovendien krijg je een heel aantal nuttige en energiebesparende tips. Iedereen welkom!

1-4 from 4 results
Suggestie over deze website?