Uit kalender van Halle

4 resultaten gevonden

Sportkampen

maandag 29 juli 2019

Tijdens de maand augustus organiseert SportArk i.s.m. de Halse sportdienst sportkampen voor 6 tot 14-jarigen in het sportcomplex De Bres te Halle. (Mgr. Senciestraat 13). De kampen lopen dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur. Er is opvang voor de kinderen vanaf 8.00 uur en tot 17.00 uur.

Buurtsport Zomer

woensdag 21 augustus 2019

Tijdens dit tornooi worden de sportieve banden tussen de Halse jongeren aangehaald en wordt door de deelnemers samen gevoetbald om op deze manier alle Halse jongeren te integreren in ons sportleven.

Bikelife Duatlon Halle

donderdag 15 augustus 2019

Op zoek naar een geschikte eerste duatlon? Of naar een uitdaging als ervaren duatleet? Kom jezelf testen op het meest sfeervolle parcours van het land. Op het programma: 7,0km lopen, 32,0km fietsen, 3,5km lopen en een welverdiend drankje achteraf. Met aparte wedstrijden voor jeugd, G-sporters én duo-ploegen.

Duatlon

donderdag 15 augustus 2019

Traditiegetrouw vindt half augustus de ‘duatlon van Halle’ plaats voor recreatieve sporters, g-sporters en duatleten. Plaats van afspraak dit jaar is opnieuw het Stationsplein en dit op donderdag 15 augustus.  De deelnemers krijgen zoals steeds een gevarieerd loop- en fietsparcours geserveerd. Ook is er opnieuw een mooie prijzenpot voorzien en voor elke deelnemer een aandenken.

1-4 from 4 results