Uit kalender van Halle

116 resultaten gevonden

Youth

woensdag 7 december 2016

Fred en Mick, twee oude vrienden die de tachtig naderen, zijn samen op vakantie in een gezellig hotel aan de voet van de Alpen. Fred, een componist en dirigent, is gepensioneerd. Mick, een regisseur, is nog steeds actief. Terwijl Mick zijn laatste filmscenario afwerkt, heeft Fred geen enkele intentie om terug te keren naar zijn muzikale carrière. Toch is er iemand die koste wat kost zijn composities wil horen en hem opnieuw een orkest wil zien leiden.Regie: Paolo Sorrentino – It./ Fr./ V.K. 2015 – 124 min – met Michael Caine, Harvey Keitel en ...

Vrouwen met talent

zaterdag 10 december 2016

Free Podium. Uniek, tof, leuk, grappig!Wij geven een kans - individueel of in groep - aan verborgen vrouwelijke talenten!Playback of live liedjes, dansjes, instrumenten bespelen, grappige acts, of ?... Alles kan! Doe gewoon mee.Alle vrouwen zijn welkom!

Info en inschrijvingen 't Groente Hart

zondag 11 december 2016

Nood aan een ruimer assortiment van biogroenten aan een betaalbare prijs? Dat kan bij ons aan € 5,20 per week! Weten je kinderen hoe een pastinaak groeit? Hoe lekker een echte in de grond geteelde tomaat smaakt? Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en af en toe de handen uit de mouwen te steken? Kom op 11 december ontdekken hoe onze zelfoogstboerderij werkt!Je kan die dag inschrijven.

D' Ardennen

woensdag 14 december 2016

Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet zijn broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft zijn leven op de rails gekregen en probeert zijn broer te helpen waar mogelijk, maar kijkt met lede ogen toe hoe ongeleid projectiel Kenneth ten koste van alles zijn ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.Regie: Robin Pront – België 2015 – 95 min – met Jeroen Perceval, Kevin Janssens en Veerle Baetens

Furua

zaterdag 17 december 2016

De (h)eerlijkheid van een glasheldere stem. Door het venster ziet ze een ongeschonden landschap. Gras, fjorden, de lage zon die nog net boven de horizon staat. Furua begint op die plek, achter de piano met dát uitzicht.Soetkin Baptist gaat met Furua op zoek naar het subtiele evenwicht tussen de kwetsbaarheid van haar teksten, de speelsheid van de arrangementen en haar vocale virtuositeit. In symbiose met de warme klanken van Marius Mannes’  cello brengt Furua een gevarieerd en geheel nieuw repertoire dat ontroert en verbindt.

V

Koken voor kinderen

zaterdag 17 december 2016

We maken samen een lekker kerstmenu klaar. Daarna dekken we de tafel feestelijk en genieten we van een heerlijke kerstmaaltijd!

Fair Culinair: vegetarisch Winter BBQ

maandag 19 december 2016

Koop ticketIn het kader van de Warmste Week van Studio Brussel organiseren we een gezellige winterbarbecue.Je leert de lekkerste vegetarische gerechten en hapjes maken op de rooster. Ideaal om je eindejaarsfeestjes een andere toets te geven! ?    

Levenseindebeslissingen: wat kan ik verklaren voor later?

donderdag 8 december 2016

Deze infosessie laat je kennis maken met palliatieve zorg, de euthanasiewet en de wilsverklaring. Een interessante vorming rond een heel actueel thema.

KROK etentje

zaterdag 10 december 2016

17:30 KROK met talent en groenten

Meditatie op zondagochtend: herdenking van Boeddha's ontwaken

zondag 11 december 2016

Herdenking Boeddha’s ontwaken op 11 december 2016. De rusteloze tijden waarin we leven zijn een ideale gelegenheid om te mediteren. De kalmte van de geest en het hart terugvinden en de grote stilte induiken. Op 11 december kan je in de dojo van Halle deelnemen aan een lange meditatiesessie olv zenleraar Kosan Maquestieau om dit heugelijke gebeuren te vieren. Iederéén welkom ook beginnelingen.

Van aderlatingen tot stamcelonderzoek. De geschiedenis van bloed

Van 23 november 2016 tot 14 december 2016

Bloed is veel meer dan alleen de vloeistof die door onze aders stroomt en zuurstof vervoert. Het is een krachtig symbool en het onderwerp van mythes bij verschillende volkeren.Marc Boogaerts gidst u via verschillende culturen en religies doorheen de geschiedenis van de levensvloeistof. Hij toont hoe bloed in de loop der eeuwen een huis voor de ziel en een magisch elixer voor het leven is geworden.

Winterconcert Brassband Lembeek

zaterdag 17 december 2016

KMFL Brassband Lembeek organiseert een Winterconcert.

Antiek- en rommelmarkt

zondag 18 december 2016

Elke derde zondag van de maand is het antiek- en rommelmarkt op en rond de Grote Markt van Halle. Kom gezellig rondsnuffelen!

Handlettering - Volzet

Van 21 november 2016 tot 19 december 2016

Handlettering is weer helemaal in. Van magazines, raamtekeningen tot sociale media: lettering is overal. Tijdens deze workshop leer je jouw tekst of favoriete quote origineel verbeelden.Geen mooi handschrift? Niet nodig! Enkel een vaste hand en wat verbeelding. Letters bestaan al, jij brengt creatieve variaties aan. Hoog, laag, met een verdikking of schaduw. Handlettering is ontspannend en overzi

Marieke, Marieke

vrijdag 9 december 2016

Actuele theatervoorstelling

Repair Café

zaterdag 10 december 2016

Laat je geliefde spullen herstellen door onze vrijwilligers.

Leeskring. De H van Havik door Helen MacDonald.

maandag 12 december 2016

Een vijftal keer per jaar bespreken we een bijzonder boek. Boeiende en leerrijke avonden, maar vooral ook heel gezellig. Daar zorgt het leuke gezelschap, een glaasje wijn en een hapje voor.

Fusie politiezones Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw, hoe en waarom

donderdag 15 december 2016

Lezing door korpschef Mark Crispel.Verantwoordelijke voor de uitvoering van het beleid van de politiezone.

Rosalie Rospaard

Van 9 december 2016 tot 17 december 2016

Rosalie RospaardAuteur: Paul VanbossytRegie: Paul Vanbossyt

Postzegelvrienden Buizingen ruildag

zondag 18 december 2016

Verzamelen en ruilen van postzegels + veiling.

1-20 from 116 results

Pagina's

Suggestie over deze website?