Halse ontdekkingen

Ontdek Halle eens op een andere manier tijdens één van onze uitstappen!
Elk seizoen krijg je een andere kant van Halle zien tijdens een unieke ervaring. Altijd al meer willen weten over de streekproducten van Halle of wil je de stad beter leren kennen met je gezin op kindermaat? Misschien is het al lang geleden dat je de toren van de basiliek eens hebt beklommen? Hou hier onze speciale uitstappen in de gaten en vergeet je niet tijdig in te schrijven!

Inschrijven via denast@halle.be

Uitstappen 2019:

  • zaterdag 26/10 - 14u: wandeling 'Bruegel' met gids (afstand: 2 km)
  • zondag 10/11 - 14u: Sterke vrouwen (primeur)

BRUEGEL - 26 oktober 2019

Krijg samen met een gids een andere kijk op de expo 'Bruegel vertekend' in de Paterskerk. Trek vervolgens de stad in en kom meer te weten over de kunstwerken op de route. Als afsluiter word je verwend met een biertje en een Bruegelhapje.

Deelnameprijs: 5 euro per persoon

STERKE VROUWEN - 10 november 2019

We zetten we de kracht van vrouwen en de stempel die ze drukten op onze stad in de schijnwerpers. Een wandeling vol straffe verhalen en grappige anekdotes.  Ontdek de wandeling in primeur. We lanceren de wandeling namelijk op zondag 10 november, omdat het 11 november vrouwendag is. Uiteraard zijn zowel vrouwen als mannen welkom. Vertrekken doen we om 14u  aan de ingang van de Basiliek.

Deelnameprijs:
5 euro per persoon
Kinderen: 3 euro per persoon