#sportersbelevenmeer award

#sportersbelevenmeer #hallesport

Halle won  de #sportersbelevenmeer-award!

Mede dankzij jullie wonnen wij de hoogste prijs van Sport Vlaanderen voor deelname aan de #sportersbelevenmeeraward 2019 en mag Halle zich een jaar lang #sportersbelevenmeer stad noemen.

In 2020 gaan we er ook weer met volle kracht tegenaan! Wij zijn van plan om tegen eind 2020 opnieuw de hoogste prijs van Sport Vlaanderen in de wacht te slepen, samen met jullie. We rekenen dan ook heel hard op jullie medewerking.

Of je nu tijdens het lopen een prachtig uitzicht hebt over de Zennevallei, jouw sportclub een leuk initiatief organiseert dat je graag in de kijker zet, of simpelweg nog eentje gaat drinken met de ploeg na een tornooi in De Bres; maak er een foto van en deel het op Facebook/instagram met de vermelding van #sportersbelevenmeer #hallesport.

Plaats berichtgevingen op sociale media steeds met #sportersbelevenmeer #hallesport (DUS NIET MEER #sporthalle).Zo draagt iedereen zijn steentje bij tot de eindoverwinning!

Je kan ons volgen op:

Instagram: hallesport.be

Facebook: Sportdienst Halle


Ook zeker een welgemeende proficiat aan de deelnemende scholen binnen 'Breng je sportclub naar school', aan Smash Attack, als winnaar van de wedstrijd 'Hashtag en win' en aan Taekwondo Club Halle voor deelname aan de 'Maand van de sportclub'.

Foto's persinfo.org
 

Terug naar overzicht