#sportersbelevenmeer

#sporthalle

In 2019 daagt Sport Vlaanderen opnieuw alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de #sportersbelevenmeer-award. De gemeenten en steden die erin slagen om vijf van de zeven uitdagingen tot een goed einde te brengen, mogen zich vanaf eind 2019 een jaar lang #sportersbelevenmeer-gemeente of stad noemen.

Uiteraard gaat Halle hierin mee om alle zeven uitdagingen tot een succesvol einde te brengen. Maar daarvoor hebben we ook jullie steun nodig!

Of je nu tijdens het lopen een prachtig uitzicht hebt over de Zennevallei, jouw sportclub een leuk initiatief organiseert dat je graag in de kijker zet, of simpelweg nog eentje gaat drinken met de ploeg na een tornooi in De Bres; maak er een foto van en deel het op Facebook met de vermelding van #sportersbelevenmeer #sporthalle. Zo draagt iedereen zijn steentje bij tot de eindoverwinning!

Daarnaast zet de Halse Sportdienst elke week de leukste foto in de kijker. Dus volg Sportdienst Halle via Facebook en wie weet, komt ook jouw sportbelevingsfoto op onze pagina terecht!

 

Terug naar overzicht