Cursus of workshop

Repair café

affiche
18/10/2019 19:00 tot 21:00

We verwelkomen je graag in het Repair Café.

Je kan er zeker terecht voor herstellingen van kleine elektro, textiel, algemene herstellingen, ICT, slijpen van messen. Voor de laatste info over de repair cafés in onze stad neem je best een  kijkje de facebookpagina Repair Café Halle of volg onze blogpagina https://repaircafevanhalle.blogspot.be

Repair café  wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Wil je ook meewerken geef ons dan een seintje  want helpende handen heb je nooit teveel!

Mindful run

persoon loopt in het bos
17/11/2019 14:30 tot 15:30

Natuur inspireert

De mindful run biedt een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnie­ken en joggen. Zowel voor de gevorderde als de beginnende jogger.

Proficiat me je burn-out

foto Eva Daelman
16/11/2019 16:00 tot 17:30

Eva Daeleman

Vreemd maar waar: Eva Daeleman kijkt dankbaar terug op haar reis in burn­out­ land. Openhartig vertelt ze hoe zij het beleefde: een aangrijpend verhaal over veerkracht, kwetsbaarheid, bijleren en vooral: leren om voor jezelf te zorgen.

Ze bekijkt burn­out ook vanuit het standpunt van coach. Wat kun je eruit leren? Tot welke inzichten kan een burn­ out leiden?

Workshop planten

mevrouw met bloemen in de hand
17/11/2019 09:30 tot 11:00

Veloofleur

Ness houdt van bloemen en natuurlijke materialen met een grote voorkeur voor Belgische teelt. Combinaties, kleuren, texturen, ... waar je blij van wordt! Ze staat bekend om haar vrolijke boeketjes, die ze met de bakfiets aan huis levert, maar ook voor haar originele, gezellige workshops.

Bootcamp

mensen doen sportoefeningen
16/11/2019 09:30 tot 10:30

Improvement PT

Zin om jouw kracht en uithouding te ver­ beteren door een intense groepstraining gedurende de periode van een uur? Dan is deze bootcamp onder professionele begeleiding iets voor jou!

Theeceremonie

mevrouw giet thee in een tas
17/11/2019 09:30 tot 10:30

Ann Vansteenkiste

De Chinese theeceremonie is meer dan theedrinken. Het is een speciaal gebeuren waarbij men tijd maakt om te relaxen en genieten van de geur en de smaak van thee. Het is tevens een kennismaking met de Chinese cultuur en filosofie. Alles gebeurt in een klei­ ne theepot van speciale klei. Er wordt gespeeld met water, theeblaadjes en verschillende kleine tasjes. De nadruk wordt gelegd op de eenvoud en rust.

Yoga in concert

mensen doen in groep aan yoga
16/11/2019 10:00 tot 12:00

Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

Jan is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Je kan hem een autoriteit noemen op het gebied van yoga, meditatie, zen en boedhisme. Yvonne is door yoga het leven pas echt gaan ervaren en met datgene in contact gebracht waar het werkelijk om gaat. Ze geeft al jaren met veel liefde en enthousiasme les in ‘Critical Alignment Yoga en Therapie’, ‘Hatha­Yoga’, adem­ en ontspanningstherapie en meditatie.

Hey baby!

baby kijkt omhoog
17/11/2019 09:30 tot 10:30

Erika Bauwens

Hoe bouw je een affectieve relatie op met je baby? Spelenderwijs! Aan de hand van de spelletjes die in deze inter­ actieve vorming aan bod komen, bouw je niet alleen een vertrouwensrelatie op met een baby, maar stimuleer je ook een positief zelfbeeld. Al spelend leert een baby om relaties aan te gaan en te communiceren, maar ook zijn eigen lichaam te gebruiken.

Pagina's