×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Plantactie: bestel nu planten tegen een voordeelprijs!

Ook dit jaar organiseert onze Milieuraad een plantactie in samen­werking met de stad. Bestellen kan online tot 11 november!

Het grote voordeel? Tijdens deze actie zijn planten gemiddeld 30% goedkoper. Om inwoners te motiveren ook hun straten te vergroenen organiseren we dit jaar een wedstrijd waarbij je een tegeltuin met klimplant kan winnen. Deelnemen aan de wedstrijd doe je hier.

Wil je planten bestellen tijdens de plantactie dan kan je kiezen uit verschillende haag-soorten, gemengde haagpakketten, klimplanten en klein fruit. Al het plantgoed is streekeigen en biolo­gisch gekweekt. Streekeigen planten verhogen de biodiversiteit en helpen de natuur een handje. Ze zijn hier thuis, groeien sneller, leven langer en zijn beter bestand tegen de grillen van ons klimaat en tegen allerlei ziekten en plagen. Het volledige assortiment, kan je vinden in deze folder.

Hoe de planten bestellen?

Bestellen kan nog tot 11 november via dit bestelformulier of met het formulier dat je kan verkrijgen bij Openbaar Domein (milieu@halle.be).

Begin december kan je je planten afhalen. Dit is meteen ook de ideale periode om ze te planten. Planten kan je doen aan de hand van deze plantinstructies

Bijlagen

Meer info en contact:
Terug naar overzicht