×

Corona

Coronamaatregel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin eget purus id sapien venenatis vestibulum. Curabitur consectetur erat sed accumsan volutpat. Integer vulputate accumsan enim tincidunt finibus. Curabitur dictum orci vel ex condimentum, vitae fringilla urna efficitur. Morbi ligula enim, mattis in lacus non, commodo consequat sem. Duis eget accumsan enim. Praesent volutpat metus elit, ac dapibus leo ultrices vel. Nunc tempor pharetra dictum.

Nunc augue elit, ornare sit amet nisi eget, ullamcorper placerat magna. Suspendisse quis auctor mi. Mauris cursus viverra purus non pellentesque. Mauris eget vulputate lacus, nec fermentum lectus. Nulla maximus mauris et elit gravida aliquam. Suspendisse porta ipsum vitae tortor tempor, eget vulputate ipsum placerat.

Sectie

Jan De Winne

Functie
Algemeen Directeur

De algemeen directeur is aanwezig op de vergaderingen van de gemeenteraad en van het college van burgemeester en schepenen en stelt de notulen op. Hij is verantwoordelijk voor de voorbereiding van de dossiers die de gemeenteraad of het college behandelen. De algemeen directeur geeft aan de raadsleden, indien deze hierom vragen, toelichting over de agendapunten van de gemeenteraad.

De algemeen directeur leidt en coördineert de gemeentelijke diensten. Hij is hoofd van het personeel en waakt over de deontologie van de ambtenaren. Hij zit de vergaderingen van het managementteam voor. Hij verricht beleidsvoorbereidend werk en ziet erop toe dat de diensten de beslissingen van de gemeenteraad en van het college van burgemeester en schepenen uitvoeren.

Samen met de burgemeester ondertekent de algemeen directeur de officiële documenten en de brieven van het gemeentebestuur. Door zijn handtekening bevestigt de algemeen directeur de echtheid van de inhoud van het document en de echtheid van de handtekening van de burgemeester.

Zowel de gemeenteraad als het college van burgemeester en schepenen als de burgemeester kunnen opdrachten geven aan de algemeen directeur.