×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Adreswijziging doorgeven

Je geeft een adreswijziging binnen de 8 werkdagen nadat je op jouw nieuw adres woont aan.

Wie doet de aangifte?

Elk meerderjarig gezinslid of een niet-ontvoogde minderjarige, vergezeld door de persoon die het gezag over hem of haar uitoefent kan de adreswijziging aangeven.

Wat gebeurt er na deze aangifte?

Na een positieve woonstcontrole van de politie word je ingeschreven op jouw nieuw adres.

Goed om te weten!

Nadat je digitaal je adreswijziging aangeeft, komt de wijkagent automatisch langs. Daarna moet je maar één keer persoonlijk langskomen aan het loket burgerzaken - bevolking. Je nieuw adres moet immers ook op je elektronische identiteitskaart aangepast worden. Je moet hiervoor een afspraak maken of langskomen tijdens onze openingsuren.

Wachttijd?

5 werkdagen nadat de wijkagent is langs gekomen kan je naar het loket van de dienst burgerzaken - bevolking komen om je adres op jouw elektronische identiteitskaart en op de inschrijvingskaart van je wagen laten aan te passen.

Kostprijs?

Gratis

Meer info?

Verhuizen

Persoonlijke gegevens
Vul hieronder je oud adres in
Vul hieronder je nieuw adres in
Andere gezinsleden
Gezinsleden zijn personen die deel uitmaken van uw huishouden en dus ook officieel staan ingeschreven op uw huidig adres.
Samenwoonst
Woont er nog iemand anders op dit adres of ga je met meerdere mensen onder 1 dak wonen? Indien je al samenwoont is het antwoord hier 'Nee'. Als je met iemand gaat samenwonen, dan is het antwoord 'Ja'.
Vul hier de gegevens van de persoon waarmee je gaat samenwonen in
Let op! Als deze persoon nog niet is ingeschreven op je nieuwe adres, moet hij/zij zelf ook nog een adreswijziging aangeven.
Vul het tijdstip in waarop de wijkagent de grootste kans heeft je thuis te treffen. Afspraken worden niet gemaakt. Een woonstcontrole is altijd onaangekondigd.