WZC Zonnig Huis zoekt zorgkundigen en verpleegkundigen

Heb je zin om van het Zonnig Huis een echte thuis te maken voor de bewoners? Een thuis waar niet alleen hun zelfstandigheid wordt ondersteund en de nodige verpleegkundige en morele bijstand wordt gegeven, maar ook  rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de bewoners? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Stem op jouw favoriete idee voor een Halle vol natuurschoon!

In Halle zijn er al ruim 30 speeltuinen. Maar Kelly en Sofie dromen stiekem van een waterspeeltuin. Los van elkaar stuurden ze deze suggestie naar #ideeZKTstad. Met succes! Want de waterspeeltuin is één van de ideeën waarop kan gestemd worden. Maar hoe moet die waterspeeltuin eruit zien? Dat vertellen ze u graag zelf in volgend filmpje.

Zon in overvloed, verzorg jezelf en anderen goed!

tip: drink voldoende water

Het kwik klimt de volgende dagen boven de 30 graden. Dat kan prettig klinken maar zeer warme dagen zijn niet zonder gevaar. De warmte kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Vooral ouderen, kinderen en alleenstaanden zijn kwetsbare groepen. Dus zorg niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je familieleden, vrienden en buren. Graag geven we jullie enkele belangrijke aanbevelingen.

Kom mee ravotten tijdens de Meespeeldag op Speelplein Joepie!

spelende kinderen

Naar jaarlijkse traditie opent Speelplein Joepie zijn deuren voor het grote publiek. Op donderdag 25 juli 2019 organiseert Speelplein Joepie zijn vijfde meespeeldag! Ook is het die dag voor de derde  maal “dag van de animator”, waarbij de animatoren in de bloemetjes worden gezet voor hun harde werk tijdens de zomervakantie.

Waar komt de nieuwe voetgangersburg over het kanaal?

Langs de Graan- en Willamekaai voert De Vlaamse Waterweg momenteel voorbereidende werken uit voor de bouw  van een gloednieuwe voetgangersbrug over het kanaal. Deze kreeg de voorlopige naam Sint-Annabrug mee. Door deze brug kan je binnenkort rechtstreeks van het station naar het centrum wandelen. Maar waar precies komt deze brug? Kijkt u even mee!

Blijf op de hoogte

Welk nieuws wil je ontvangen?*