×

Jouw stad in 1 app!

Een tafeltje reserveren in jouw favoriet restaurant, kaartjes bestellen voor de voorstelling van de toneelkring, producten kopen bij jouw favoriete handelszaak, een afspraak maken bij de dokter of op de hoogte blijven van het laatste stadsnieuws. Het kan allemaal via onze handige stadsapp. .

Deze gratis applicatie brengt alle handelaars, inwoners, verenigingen, zorgverstrekkers en de stadsdiensten samen in één communicatieplatform. Onze Stad App is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en biedt tal van mogelijkheden. Een overzicht:

  • Stadsnieuws heet van de naald

Ontvang als eerste de stadsnieuwtjes. Zo ben je altijd op de hoogte van wegenwerken die op til zijn, de laatste vacatures of de leukste events in de stad.

  • Digitaal stadsloket

Met de meldingskaart kan je makkelijk meldingen doen aan jouw stad, een foto doorsturen of de locatie meegeven. Ook kan je bepaalde documenten aanvragen via het digitaal loket of een afspraak maken.

  • Ontvang nieuws van jouw favoriete handelaars en horecazaken

Maak een selectie en word als eerste op de hoogte gebracht van de promoties, acties en wedstrijden van jouw favoriete handelaars en horecazaken. Via de app kan je ook een tafeltje reserveren in jouw favoriete eettent of bepaalde producten bestellen bij jouw vertrouwde handelaars.

  • Dompel je onder in het Halse sociale leven

Ook de verenigingen uit Halle zijn sterk vertegenwoordigd op onze stadsapp. Ontvang als eerste de carnavalskalender of de laatste nieuwtjes en activiteiten van de verenigingen die je een warm hart toedraagt.

  • Vind alle activiteiten van Halle

Op de app vind je ook onze activiteitenkalender ‘Uit in Halle’ terug. De evenementen die je zeker niet wil missen, kan je ook meteen in jouw agenda plaatsen.

 

Waar verkrijgbaar?

De app is dus een handig digitaal hebbeding voor elke inwoner of iedereen die een bezoek brengt aan de stad. De stadsapp downloaden kan via de Google Store en de App Store. Om hem te vinden geef je best het zoekwoord ‘Halle’ in of klik je op onderstaande linken.

  • Google Store (Android 4.1 of hoger))
  • App Store  (iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel ook met iphone, ipad en iPod touch)

 

Ook meestappen in dit digitaal avontuur?

Ben je handelaar, zorgverstrekker of een vereniging en wil je ook meestappen in dit digitaal avontuur? Neem dan zeker contact op met cos@halle.be. De communicatiedienst bezorgt je een handleiding en helpt je graag op weg.