×

Halle en 3Wplus starten opnieuw met thuisopvang van zieke kinderen

Vanaf 1 april kunnen (thuis)werkende ouders opnieuw beroep doen op de Thuisopvang Zieke Kinderen van 3Wplus in onze stad. Kan je zoon of dochter niet naar de opvang of school door ziekte? Dan komt een begeleider je zieke kind thuis verzorgen. Omwille van de huidige coronamaatregelen vraagt de dienst wel een doktersattest dat meteen ook covid-19 uitsluit.

Als inwoner van Halle kan je vanaf 1 april opnieuw de dienst Thuisopvang Zieke Kinderen inschakelen van 3Wplus (Wonen, Werken en Welzijn). Je kan dan met een gerust hart aan het werk, buitenshuis of thuis, terwijl een begeleider je ziek kind in zijn eigen vertrouwde omgeving opvangt. De verzorging komt natuurlijk op de eerste plaats, maar daarnaast maken de begeleiders de dag zo aangenaam mogelijk door bijvoorbeeld spelletjes te spelen of te knutselen. Is je kind langere tijd ziek? Ook dan bekijkt de dienst Thuisopvang graag wat ze voor je kunnen betekenen.

Thuisopvang Zieke Kinderen van 3Wplus

Voor wie? Kinderen tussen 0 en 14 jaar uit Halle die wegens ziekte niet naar de opvang of school kunnen. Ook voor kinderen die langer ziek zijn.

Wanneer? Op werkdagen tussen 7 en 19 uur (maximaal 9 uur per dag). Tijdens het weekend en op wettelijke feestdagen is de dienst gesloten.

Hoe reserveren? Via de online agenda op www.3wplus.be/kinderopvang/thuisopvang-zieke-kinderen. Dit kan tot 18 u. voor de volgende werkdag. Bij inschrijving leg je een doktersattest voor dat ook covid-19 uitsluit.

Meer info

3Wplus | ziekekinderen@3wplus.be | 0499 23 32 84