×

Blue-bike trakteert op gratis lidmaatschap

Van 16 tot 22 september is het opnieuw de Week van de Mobiliteit. In heel Vlaanderen zijn er die week allerlei acties die mensen laten proeven van duurzame mobiliteit. Fietsdeelplatform Blue-bike trakteert naar aanleiding van de Week van de Mobiliteit op een jaar gratis lidmaatschap.

Week van de Mobiliteit

Mensen laten kennismaken met duurzame alternatieven voor de auto. Dat is in een notendop de bedoeling van de Week van de Mobiliteit. In heel Vlaanderen zijn er van 16 tot 22 september allerlei acties die je tonen hoe je kan ‘autominderen’. Denk maar aan carpoolen, autodelen, het openbaar vervoer nemen of fietsen.

Blue-bike trakteert

Blue-bike, bekend van z’n blauwe deelfietsen aan het station van Halle en nog tientallen andere steden en gemeenten, laat de Week van de Mobiliteit uiteraard niet zomaar voorbijgaan. Het fietsdeelplatform trakteert! Wie zich op 19 september registreert bij Blue-bike, krijgt 1 jaar lidmaatschap cadeau. De korting wordt automatisch toegekend wanneer je je die dag inschrijft. Meer informatie vind je op www.blue-bike.be.