Zennetoer geeft je de kans van je leven!

De 9e editie van Zennetoer staat voor de deur! Hét muziektraject van regio Pajottenland & Zennevallei is klaar voor een nieuwe knaleditie! Heb jij een band? Een prachtige stem? Of speel je gitaar zoals Jimi Hendrix? Ben je jonger dan 30 jaar of heeft je band een gemiddelde leeftijd lager dan 30 en liggen je roots in deze streek? Aarzel dan niet en waag nu je kans! Inschrijven kan nog tot en met 17 september via vi.be.

affiche

Wat kan je verwachten?

Zennetoer is de ideale gelegenheid om podiumervaring op te doen. Je komt met je muziek naar buiten terwijl een professionele coach je verder begeleidt. Tijdens de finale zal een professionele jury je performance beoordelen.

Hoe verloopt de selectie?

Bij inschrijving zendt elke deelnemer 3 audiofragmenten in via vi.be. Na online demobeluistering kiest de jury 15 deelnemers uit voor de volgende ronde. Aan de hand van een auditiedag op 27 oktober selecteert de jury 6 kandidaten die vanaf dat moment intens worden begeleid door topcoaches doorheen de rest van het traject. Elke kandidaat zal een try-out spelen in een regionaal jeugdhuis of jeugdcafé waar ze worden klaargestoomd voor de finale in CC ’t Vondel op 23 februari 2019.

Zennetoer is een organisatie van cultuurcentra, gemeenschapscentra en jeugddiensten van regio Pajottenland & Zennevallei met de steun van muzieklabo NoiseGate, Poppunt en de Vlaamse Overheid.

Meer info en contact:
Terug naar overzicht
Suggestie over deze website?