Stem op jouw favoriete idee voor een Halle met een hart voor jou!

Wellicht geniet ook u opnieuw van een geweldige zomer vol uitstapjes en trips allerhande. En toch is vakantie niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Daarom wil Liesbet werk maken van een ‘Rap op Stap’-kantoor. Wat dit precies is, vertelt ze u zelf.

Stemmen kan via onze stadapp!

  • Staat deze nog niet op je smart- op Iphone? Snel downloaden is de boodschap. De stadsapp serveert je dagelijks nieuws uit Halle. Niet enkel van de stad maar ook van de verenigingen en handelaars. Voorts geeft de app jou een seintje als er werken in de stad zijn, je het huisvuil moet buiten zetten, …. Kortom, je bent altijd goed geïnformeerd met onze stadsapp!
  • Je kan de stadsapp van Halle downloaden via de Google Store (Android 4.1 of hoger) of de App Store (iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch).
  • Op de stadsapp vind je de ideeënpoll. Er is tijd tot 31 augustus om binnen elke categorie te stemmen op jouw favoriete idee! Je kan in totaal dus voor 4 ideeën stemmen.
  • Heb je geen smartphone? Geen probleem! Bezorg je voorkeuren via communicatie@halle.be of breng ze binnen onder een gesloten omslag (ter attentie van team communicatie).
Meer info en contact:
Terug naar overzicht