×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Stad Halle plaatst opnieuw bladkorven

Tijdens het najaar geven de bomen een mooie pracht aan verschillende kleuren en daar horen natuurlijk ook de vallende blaadjes bij. Om de voetpaden proper en veilig te houden rekenen we op de hulp van de Hallenaren. De stad plaatst daarom bladkorven in verschillende Halse straten.

bomen - bladkorven

Jouw voetpad is ook jouw verantwoordelijkheid. Elke stad of gemeente vraagt haar inwoners daarom de voetpaden sneeuwvrij te maken en om tijdig het onkruid te verwijderen. Want als iedereen voor zijn eigen deur veegt, heb je meteen een propere stad.

Ook tijdens het vallen van de bladeren rekenen we op jullie medewerking. Want de kleurrijke herfstbladeren zorgen weliswaar voor een mooi maar ook gevaarlijk tapijt. Zeker na een regenbui zijn herfstbladeren meer dan eens de oorzaak van een valpartij of een ongeval. Daarom zou het fijn zijn mocht iedereen regelmatig de gevallen bladeren op het voetpad verwijderen.

Deze kan je deponeren in de bladkorven die we uiterlijk tegen 15 oktober op verschillende locaties plaatsen. Opgelet! Bladeren afkomstig van bomen uit je eigen tuin mogen niet in de bladkorf maar horen thuis in de GFT-zak, of in je compostvat of je compostbak.

Meer info en contact:
Terug naar overzicht