×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Sportcomplex De Bres in Halle en DOC in Alsemberg worden vaccinatiecentra voor inwoners uit de Zennevallei.

De Eerstelijnszone Zennevallei brengt haar twee vaccinatiecentra onder in sportcomplex De Bres in Halle en DOC in Alsemberg.  135.000 inwoners uit Groot-Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, Pepingen, Linkebeek, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode worden er gevaccineerd. Beide centra voorzien gratis parkeerplaatsen.

Eerste vaccinaties tegen coronavirus(c) Mira Sissau

De Eerstelijnszone Zennevallei is een netwerk van partners dat het welzijn en de gezondheid van de inwoners in onze regio wil optimaliseren en nu ook de vaccinatiestrategie organiseert voor onze regio. De Huisartsenkring Zennevallei, het AZ Sint-Maria Halle en tal van andere medische partners slaan hiervoor de handen in elkaar met de gemeenten Beersel, Drogenbos, Linkebeek, Pepingen, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw en de stad Halle. Samen slaan ze hiervoor de handen in elkaar. De Eerstelijnszone zal zich logistiek ook laten ondersteunen door professionals uit de evenementensector.

Wil je mee helpen vaccineren?

De Eerstelijnszone stelt intussen ook het nodige personeel aan. Eventuele (medische en paramedische) vrijwilligers mogen zich steeds melden via mathias@elzzennevallei.be en info@artsenkring.be.

Tegen 15 februari moeten beide centra operationeel zijn.

De stad gaat samen met de scholen, verenigingen, sportclubs en andere organisaties op zoek naar alternatieve sportlocaties, nu sportcomplex De Bres even niet beschikbaar is.

Wanneer ben jij aan de beurt?

  • We vaccineren volgens het vaccinatieschema van de Federale Overheid.
  • Je wordt persoonlijk per brief uitgenodigd.

Meer info

Eerstelijnszone Zennevallei

Bijlage

Terug naar overzicht