Rode Duivels palmen vier Halse stadspleinen in!

Ook in Halle barst de WK-gekte stilaan helemaal los. Onder meer op de Grote Markt, het J. Possozplein en de Maandagmarkt in hartje Halle en op het Claesplein in Lembeek worden de wedstrijden van de Rode Duivels uitgezonden op grote schermen. Om de veiligheid van de supporters te waarborgen neemt de stad enkele verkeersmaatregelen.

(c) Emile Devogeleer

Uiteraard kan je de wedstrijden thuis volgen vanuit je luie zetel. Maar het is veel fijner om de Rode Duivels aan te moedigen tussen een massa uitgelaten fans en de stenen van de Halse stadspleinen te laten daveren na elk doelpunt van Kevin & co.

Waar kan je de voetbalgekte beleven?

  • Op de Grote Markt slaan 5 cafés de handen in elkaar. De Fazant, Blue Note, Klein Stadhuis, Den Apotheker en De Met zorgen voor vier reuzeschermen rond het standbeeld van Servais.
  • Op het J. Possozplein leveren cafés De Kelt en De Sleutel een reuzenscherm. Dat zal omwille van de werken aan het historisch stadhuis opgesteld worden naast CC ’t Vondel.
  • Café De Vaantjesboer plaatst een reuzescherm op de hoek van de Beestenmarkt en de Maandagmarkt.
  • In Lembeek zorgt de Mustang Bar ervoor dat iedereen van de voetbalgekte kan genieten op het Claesplein.
  • In Essenbeek tot slot kan je ook op 23/6 een wedstrijd meepikken op groot scherm tijdens de Vlaamse kermis.

Extra verkeersmaatregelen

Om de veiligheid van de supporters te waarborgen neemt de stad enkele verkeersmaatregelen. Een overzicht van deze maatregelen vind je hier: Vier stadspleinen verkeersvrij tijdens wedstrijden Rode Duivels

De stad hoopt dat elke wedstrijd een feest wordt. Dus overmatig drank - en/of druggebruik horen hier niet thuis. En respecteer na afloop van de avondwedstrijden ook de nachtrust van de buurtbewoners.

Meer info en contact:
Terug naar overzicht
Suggestie over deze website?