Poststraat en Zuster Bernardastraat worden opgeknapt

De Poststraat en de Zuster Bernardastraat krijgen een nieuwe asfaltlaag. In de Poststraat worden ook de voetpaden uitgebreid en vernieuwd.

wegenwerken

Poststraat – tussen Baron Jacquesstraat en Zuster Bernardastraat

Vanaf maandag 22 oktober tot en met vrijdag 9 november worden de voetpaden in de Poststraat uitgebreid en vernieuwd. Ook de rijweg krijgt een nieuwe fundering.

Voor het verkeer is er een omleiding voorzien via de Zuster Bernardastraat, de Minderbroederstraat, het Oudstrijdersplein en de Victor Baetensstraat.

Fietsers en voetgangers kunnen wel nog gebruik maken van de Poststraat.

 

Asfaltering Poststraat en Z. Bernardastraat

In de week van 12 tot 16 november krijgen de Poststraat en Z. Bernardastraat een nieuwe asfaltlaag. Op vrijdag 16 november worden de nieuwe wegmarkeringen aangebracht.

Voor het verkeer wordt er een omleiding voorzien via de Ninoofsesteenweg, Sint-Katharinavest, Zuster Bernardastraat, Minder Broederstraat, Oudstrijdersplein en de Victor Baetensstraat.

De Zuster Bernardastraat zal opnieuw opengesteld worden voor het plaatselijk verkeer (in de richting van de A. Demaeghtlaan) tijdens de Voddekesmarkt op 15 november. De bovenste toplaag zal op dat ogenblik al verwijderd zijn, pas dus je snelheid aan.

Terug naar overzicht
Suggestie over deze website?