×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Ook een vraag over het Coronavirus? Surf naar info-coronavirus.be

Meer weten over het coronavirus?

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft het dreigingsniveau voor het nieuwe coronavirus opgetrokken tot 'zeer hoog'. Ze roept alle landen op om zich voor te bereiden op het virus. Intussen zijn wereldwijd al meer dan 85.000 besmettingen vastgesteld. Daarom heeft de federale overheidsdienst Volksgezondheid, in nauwe samenwerking met de Gemeenschappen en Gewesten, het initiatief genomen om alle belangrijke informatie samen gebracht op www.info-coronavirus.be.

Op de website www.info-coronavirus.be kan je alle informatie over het Coronavirus makkelijk vinden. De ‘veel gestelde vragen’ worden regelmatig bijgewerkt onder toezicht van een groep experten en virologen. Ook het laatste nieuws over de evolutie in ons land, kan je hier op een toegankelijke manier raadplegen.

Heb je toch nog vragen? Dan kan je deze steeds stellen via mail of telefonisch op het gratis info-nummer 0800 14 689. Via twitter (@be_gezondheid) en de facebook-pagina informeren we doorlopend over alle nieuwe ontwikkelingen. Je vindt hier ook hygiëne-advies waarmee je je kan beschermen tegen het virus.

Meer info en contact:
Terug naar overzicht