'November Wereldmaand' verbindt

November wereldmaand verbindt

‘November’ is ook dit jaar ‘Wereldmaand’ in Halle. We geven het startschot op 2 november en dat onder het motto ‘November Wereldmaand verbindt’. Met meer dan 40 activiteiten wil ‘November Wereldmaand’ mensen op een positieve manier met elkaar verbinden rond thema’s zoals diversiteit en duurzaamheid.

Afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie, socio-economische, leeftijd en taal zijn vanaf november niet langer een drempel. We respecteren en waarderen ieders eigenheid en laten ons samen onderdompelen in een bruisende activiteitkalender vol diversiteit.

Maar ook de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, wereldwijd beter bekend als de SDG’s, zitten verweven in het programma. En dat hoeft niet te verbazen, Halle is immers één van de pilootgemeenten in Vlaanderen die zich geëngageerd hebben om de SDG-doelstellingen rond armoede, milieuverontreiniging, veiligheid, gezondheid, onderwijs, vrede of mondiale samenwerking te integreren in het lokale beleid. ‘November Wereldmaand’ voegt tijdens elke activiteit alvast de SDG-daad bij het woord.

Dus in november hoeft niemand zich te vervelen. Kom naar de activiteiten van ‘November Wereldmaand’ en verbind, link, knoop, relateer, engageer en lijm mee aan een diverser en mondiaal Halle!  

 

 

Meer info en contact:
Terug naar overzicht
Suggestie over deze website?