×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Keer je terug van een buitenlandse vakantie? Vergeet je verplichte registratie niet, binnen de 48u voor je thuiskomst!

Wie vanaf zaterdag 1 augustus terugkeert uit het buitenland, moet het online formulier invullen op travel.info-coronavirus.be. Dit moet door iedereen die ouder is dan 16 jaar ingevuld en doorgestuurd worden. Dit ongeacht de groene, oranje of rode zone en ongeacht je vervoermiddel (auto, trein, vliegtuig,…). Ook mensen die vanuit een ander land naar België reizen en hier langer dan 48u zullen verblijven vullen het in. Enkel wie minder dan 48u in het buitenland was telt als uitzondering. 

Alle documenten die op deze site worden voorgesteld, hebben enkel een informatieve waarde en kunnen dus niet worden beschouwd als documenten die juridisch rechtsgeldig zijn. De wet- en reglementteksten die in hun geconsolideerde vorm worden voorgesteld, worden louter ter informatie vermeld. Bijgevolg creëren zij geen andere rechten of verplichtingen dan die welke voortvloeien uit de wettelijk goedgekeurde en bekendgemaakte juridische teksten; enkel laatstgenoemde zijn rechtsgeldig.

  • Ik heb geen internet op mijn vakantieverblijf, hoe kan ik het formulier invullen?

Als u geen internet heeft op uw vakantieverblijf, kan u internettoegang vragen aan de receptie van uw verblijf, bij een toeristisch bureau, een plaatselijke horecagelegenheid of iemand die je kent.

  • Ik heb geen mobiele telefoon. Wat moet ik doen?

Download het PDF-document dat beschikbaar is op www.diplomatie.belgium.be en houd een gedrukt exemplaar bij u.

Bijlagen

Terug naar overzicht