×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Halle zoekt duurzame helden

Zijn de duurzame helden?

Wie zijn de Halse duurzame helden? Welke mensen, verenigingen, scholen of bedrijven leveren een stevige inspanning om bijvoorbeeld armoede, milieuverontreiniging, onveiligheid of ongelijkheid uit onze stad te helpen? Laat het ons weten want tussen 18 en 25 september zet Halle de lokale duurzame helden in de kijker!

18 tot 25 september: Week van de duurzame helden

Van 18 tot 25 september is het de week van de duurzame gemeente en dit zal ook in Halle niet onopgemerkt voorbij gaan. Want Halle is één van de pilootgemeenten in Vlaanderen die zich geëngageerd hebben om de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, wereldwijd beter bekend als de SDG’s, te integreren in het lokale beleid. Het gaat dan over thema’s zoals armoedebestrijding, duurzame energie, gelijke kansen, veiligheid enzovoort. Maar Halle uitbouwen tot een duurzame stad lukt natuurlijk niet zonder de inwoners, verenigingen, bedrijven of scholen. Daarom zet Halle tijdens de week van 18 september de lokale duurzame helden extra in de kijker.

Wie zijn de Halse duurzame helden?

Ken jij iemand die regelmatig (in zijn hobby, in zijn job of in zijn vereniging) bezig is met thema’s zoals armoede, gezondheid, welzijn, milieu, energie, onderwijs, vrede, gelijkheid, consumptie of mondiale samenwerking? Of ken je een vereniging, organisatie, bedrijf of school die aardig wat duurzame inspanningen leveren? Nomineer hen, hem of haar alvast tot duurzame held via duurzamehelden@halle.be

Want iedereen die zich inzet om van deze stad een aangename, positieve, veilige, gezonde, eerlijke, rechtvaardige en een duurzame plek te maken, verdient een stevige schouderklop. Dus nu al dank voor jouw medewerking en jouw nominatie.

Terug naar overzicht