×

Corona

Coronamaatregel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin eget purus id sapien venenatis vestibulum. Curabitur consectetur erat sed accumsan volutpat. Integer vulputate accumsan enim tincidunt finibus. Curabitur dictum orci vel ex condimentum, vitae fringilla urna efficitur. Morbi ligula enim, mattis in lacus non, commodo consequat sem. Duis eget accumsan enim. Praesent volutpat metus elit, ac dapibus leo ultrices vel. Nunc tempor pharetra dictum.

Nunc augue elit, ornare sit amet nisi eget, ullamcorper placerat magna. Suspendisse quis auctor mi. Mauris cursus viverra purus non pellentesque. Mauris eget vulputate lacus, nec fermentum lectus. Nulla maximus mauris et elit gravida aliquam. Suspendisse porta ipsum vitae tortor tempor, eget vulputate ipsum placerat.

Sectie

Enkel noodopvang tijdens paasvakantie in buitenschoolse kinderopvang

Kinderopvang paasvakantie

De buitenschoolse kinderopvang de Varkenssnuit en speelplein Joepie zullen tijdens de paasvakantie geen activiteiten organiseren om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Maar natuurlijk laten we de ouders die werken in de gezondheids- of de veiligheidssector niet in de steek.

Als gevolg van de voorzorgsmaatregelen van de Nationale Veiligheidsraad om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden alle ouders opgeroepen om hun kinderen zo veel mogelijk thuis op te vangen. Als gevolg daarvan wordt het aanbod van de buitenschoolse kinderopvang BKO De Varkenssnuit tijdens de paasvakantie geschrapt. Ook het speelplein Joepie annuleert alle activiteiten. Op die manier waken we over de gezondheid van de begeleiders en de deelnemers en beperken we de verspreiding van het coronavirus.

Maar er wordt wel noodopvang voorzien in BKO De Varkenssnuit. Maar dit is enkel voor kinderen van ouders die werken in een cruciale sector, zoals door de federale en Vlaamse overheid bepaald werd. Het gaat dus om ouders die actief zijn in bijvoorbeeld de gezondheids- of voedingssector of om veiligheidspersoneel. Ook kwetsbare gezinnen laten we niet in de kou staan.

De ouders van kinderen die reeds ingeschreven waren voor de buitenschoolse kinderopvang worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem dan contact op met Jeugd & Onderwijs via jong@halle.be of 02 365 98 30.

Info: Jeugd & onderwijs | jong@halle.be | T 02 365 98 30

Terug naar overzicht