×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Door de stadsapp staat je afval altijd tijdig buiten!

Zie je soms huisvuilwagens voorbij rijden, terwijl jouw papier en karton of PMD-zak nog binnen staan? Of onderweg naar het werk ook al eens tot de vaststelling gekomen dat alle buren hun afval netjes hebben klaargezet…. behalve jij? Het overkomt ons allemaal wel eens. Maar dankzij onze stadsapp behoren die problemen definitief tot het verleden.

De stadsapp van Halle heeft er een nieuwe, handige functionaliteit bij gekregen: de afvalkalender! Deze is steeds up-to-date en wie wil, krijgt van de stadsapp de avond voor de inzameling een herinnering op zijn smart- of Iphone. Ook als afvalbeheerder Intradura door omstandigheden niet kan uitrijden of het containerpark onverwachts gesloten is, verneem je het als eerste via onze stadsapp.

Waarvoor wordt onze stadsapp nog gebruikt?

Onze gratis stadsapp brengt alle handelaars, inwoners, verenigingen, zorgverstrekkers en de stadsdiensten samen in één communicatieplatform. Deze applicatie is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en biedt tal van mogelijkheden.

Via onze stadsapp ontvang je alle stadsnieuwtjes. Je bent altijd op de hoogte van wegenwerken die op til zijn, de laatste vacatures of de leukste events. Voorts geniet je er van allerlei promoties en wedstrijden van de handelaars en horecazaken die je vooraf geselecteerd hebt. De app is ook zeer populair omwille van onze activiteitenkalender ‘Uit in Halle’. De evenementen die je zeker niet wil missen, plaats je met vingerknip meteen in jouw persoonlijke Iphone- of smartagenda

Je vindt de Halle-stadsapp in de Google en de App Store. Downloaden kan ook via deze links

Meer info en contact:
Terug naar overzicht