×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Blokspot van 4 december 2019 tot en met 2 februari 2020

Ben je op zoek naar een rustige plek om te studeren? Vanaf 4 december 2019 tot en met 2 februari 2020 zet jeugddienst Halle en het JAC (jongerenonthaal CAW Halle-Vilvoorde) de deuren van JC De Kazerne weer open voor alle studenten uit de regio die examens hebben. Voor deze editie komt er voor de eerste maal een nieuwe locatie bij: Lindegroen in Buizingen.

 

Studenten studeren in de Blokspot

Studenten van zowel het secundair als het hoger/universitaire onderwijs kunnen terecht in de fuifzaal van jeugdcentrum De Kazerne om er te studeren. Dit kan alle dagen van 8u tot 22u, met uitzondering van 1 januari 2020.

Omdat de Blokspot regelmatig volzet is hebben we naar mogelijke extra locaties in onze deelgemeenten gezocht. Dankzij de vzw ‘Vrienden van het Lindegroen’ kunnen we onze studenten een extra locatie aanbieden. Zij zetten hun zaal Lindegroen voor het eerst open tijdens de kerstvakantie. Het Lindegroen is open tussen 8u en 22u open vanaf 23 december 2019 tot en met 3 januari 2020, met uitzondering van 1 januari 2020. Het stadsbestuur waardeert dit aanbod van de vzw en zal de samenwerking na deze proefperiode evalueren met oog op de volgende blokperiodes.

Op beide locaties is er gratis wifi voorzien, alsook gratis koffie, thee en water. Ook een koelkast en een microgolf zijn beschikbaar voor het middageten. De rest moet je zelf meenemen.

Vooraf inschrijven voor de blokspot hoeft niet.

Meer info en contact:
Terug naar overzicht