Nieuws overzicht

Jeugdboekenmaand: Bibexpeditie!

01/03/2017 tot 31/03/2017

Tijdens de Jeugdboekenmaand valt er voor avonturiers van 8 tot 12 jaar een digitale ontdekkingsreis te beleven in de bibliotheek. Op zaterdag 11 maart kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar (en ouders) in de bib terecht voor een voorleesfeestje.

Den AST wordt 2! Vier mee tijdens de Krokusvakantie

01/03/2017 tot 05/03/2017

Den AST wordt 2! Breng tijdens de Krokusvakantie een bezoekje met je familie aan den AST (tijdens openingsuren). Er valt heel wat leuks te beleven zoals gratis rondleidingen, lekkere pannekoeken smullen, een spannend cluedospel, een muizenzoektocht, een ballonplooier, ...

UPDATE 'Een nieuwe Beestenmarkt': archeologische onderzoek

De archeologische opgravingen zijn ondertussen van start gegaan. Hoe lang de opgravingen zullen duren kunnen we momenteel nog niet inschatten. Duur van de graafwerken is afhankelijk van de resultaten en vondsten van het archeologisch onderzoek. Gedurende het archeologisch onderzoek blijft de rijbaan toegankelijk voor doorgaand verkeer.

We zijn op zoek naar een communicatiedeskundige

Gebeten door communicatie? Zin om je tanden te zetten in een creatieve job? Goesting om de burgercommunicatie van de stad Halle een dynamische boost te geven? De stad Halle is op zoek naar een een voltijdse deskundige communicatie.

Vrijwilligers gezocht tijdens de hyacintenbloeiperiode in het Hallerbos

We zijn opnieuw op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om tijdens de weekends en feestdagen van de hyacintenbloeiperiode in het Hallerbos onze bezoekers op te vangen en ervoor te zorgen dat er correct geparkeerd wordt. Heb jij interesse om als vrijwilliger te helpen? Reageer dan vóór 6 maart.

Suggestie over deze website?