Foto-expo 'To Bee or not to Bee'

Zwarte bijen, hommels, behangersbijen, metselbijen, koekoeksbijen, … ze zijn erg belangrijk voor het bestuiven van bloemen, planten en groenten en fruit.

‘To Bee or not to Bee’ zet de bestuivers in de schijnwerpers  nu het nog kan, want het gaat niet goed met de bijen. Waarom dat zo is en wat je eraan kan doen, zie je in de gratis tentoonstelling in het Elisabethpark. De tentoonstelling bestaat uit 25 panelen en 15 strandstoelen met prachtige foto's van GoodPlanet-huisfotograaf Dieter Telemans en 3 andere fotografen die ook tot de Bijenwerkgroep 'Aculea'  van Natuurpunt horen.

Maak je bezoek extra bijzonder
De expo is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. In de bibliotheek, die vlakbij ligt,  vind je ook doe-boekjes die je na afloop van je bezoek in een speciale brievenbus kan achterlaten. Ga op ontdekking en maak kans op een leuke verrassing!

Plan je een bezoek met je vereniging?
Neem dan vooraf contact op met de dienst OMM-milieu. Zij zorgen voor een lokale imker (een bijenspecilaist) die jullie gratis door de expo gidst en zo jullie bezoek nóg interessanter maakt.

Iedereen is welkom op de opening op 14 april om 15 uur!

Wanneer?
zaterdag 14 april 2018 - tot dinsdag 15 mei 2018 -
Voor wie?
Voor iedereen
Prijs
Gratis

OMM-milieu | milieu@halle.be | T 02 365 95 34

Suggestie over deze website?