×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

UiT in Halle (activiteitenkalender)

Bijvoorbeeld: 13/07/2020

WORK­-LIFE BALANCE

vrijdag 13 november 2020 - 10:00 tot 12:30

Maak een stappenplan voor meer work-live balance.

Wil je graag meer tijd voor wat er echt toe doet? Tijdens deze workshop leer je duidelijk geformuleerde doelen en prioriteiten stellen. Aan de hand van verschillende oefeningen ga je op zoek naar jouw systeem. Je gaat naar huis met een plan van aanpak om meer balans te brengen in je leven.

MINDER SMARTPHONE

vrijdag 13 november 2020 - 19:30 tot 21:30

MINDER SMARTPHONE, MEER ME/WE­TIME

Je smartphone roept constant: in de auto, op het werk, en tijdens een gesprek met vrien- den. Is je smartphone je vriend, of ben je een slaaf van je toestel? Christine legt uit waar de constante verleiding vandaan komt en wat de gevolgen zijn. Ze deelt ook tips om je toestel prikkelarm in te stellen in functie van je leven. Een workshop doorspekt met humor en prak- tijkvoorbeelden. Vergeet je smartphone niet!

Theeceremonie

zaterdag 14 november 2020 - 09:30 tot 10:30

Ann Vansteenkiste

De Chinese theeceremonie is meer dan gewoon thee drinken. Het is een speciaal gebeuren waarbij men tijd maakt om te relaxen en genieten van de geur en de smaak van thee. Alles gebeurt in een kleine theepot van speciale klei. Er wordt gespeeld met water, theeblaadjes en verschillende kleine tasjes. De ceremonie is ook een mooie kennismaking met de Chinese cultuur en filosofie: de nadruk ligt op eenvoud en rust.

LIEFDE & ONTHECHTING

vrijdag 13 november 2020 - 13:30 tot 16:30

SLEUTEL TOT INNERLIJKE KRACHT. ROUW EN VERLIES NAAR POSITIVITEIT OMZETTEN

Grote veranderingen en traumatische ervaringen kunnen een zware impact hebben op je leven. Denk maar aan het heengaan van een geliefde, het verlies van je job, een zware ziekte of een ongeval. Je wordt plots gedwongen om te onthechten. Maar hoe doe je dat? En hoe kan je een pijnlijke ervaring omvormen tot een bron van innerlijke kracht en liefde? Tijdens deze lezing deelt Catherine Carton haar ervaring en inzichten.

WIM SLABBINCK - LEZING

vrijdag 13 november 2020 - 19:30 tot 21:30

MYTHES OVER MANNEN, VROUWEN EN SEKS

Seksuoloog Wim Slabbinck, bekend van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd', strijdt voor seksuele emancipatie, het recht op seks en betere seksuele en relationele educatie voor ons allemaal. Hij bespreekt in de lezing enkele mythes over seks op een luchtige, maar tegelijk diepgravende wijze. Mannen denken om de 7 seconden aan seks, kijken veel meer porno dan vrouwen en faken nooit een orgasme. Mythes? Of zit er toch enige waarheid in?

ANNEMIE STRUYF - LEZING

zondag 15 november 2020 - 11:45

I HAVE A DREAM, OVER DROMEN, DURVEN EN DOEN

Iedereen heeft een droom. Een grote of een kleine droom over een nieuwe start, een nieuwe job, een nieuwe relatie. Over meer rust, ruimte, geluk en harmonie. Of minder stress, spanning en conflict. Een droom over schonere lucht, meer balans of zin in het leven, genezen en gezond worden.

BOKSEN

vrijdag 13 november 2020 - 19:30

Geen zorgen, boksen is veel meer dan stoten ontvangen en krijgen. Leer jezelf beter kennen via boksen en verleg je grenzen.