×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

28.051 keer dankjewel!

Het knip-, plooi-, stik- en strijkwerk zit erop. 73 verenigingen bezorgden ons de voorbije weken 28.051 mondmaskers bezorgd. Dankzij deze inspanningen hebben we iedereen die een mondmasker heeft aangevraagd, er ook één kunnen bezorgen. En de verenigingen verdienden intussen samen 43.093 euro.

Stad Halle koos er voor om mondmaskers bij de eigen verenigingen aan te kopen. Zo konden de maskers sneller geleverd worden en verdienden de verenigingen een centje bij. Zeker in coronatijden is dat handig meegenomen omdat er momenteel geen eetfestijnen of fuiven georganiseerd mogen worden.   

De teller van het aantal mondmaskers gemaakt door de Halse verenigingen is geëindigd op 28.051 exemplaren. De stad wil iedereen die hieraan meegeholpen heeft dan ook heel hard bedanken. Want door deze inzet hebben we alle inwoners die een mondmasker hebben aangevraagd – zo’n 20 588 om precies te zijn - er ook eentje kunnen bezorgen.De overschot gaan we gaan we bewaren in de  strategische stock van mondmaskers en beschermingsmateriaal die de stad in het kader van het herstelplan aanlegt.

Intussen kan je ook je federale mondmasker afhalen bij de je apotheker. We laten dan ook het doek vallen over deze operatie.

Eindteller

Wie door omstandigheden zijn/haar aangevraagde mondmasker nog niet zou hebben ontvangen, kan dit laten weten via mondmaskers@halle.be of bellen naar het corona-infopunt 02 365 99 11 tussen 9u en 12u en tussen 13u30 en 16u30. Ook op donderdagavond zijn we bereikbaar tussen 17u en 20u.

Een vraag over onze mondmaskers? Bekijk de veelgestelde vragen pagina.