×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

JC De Kazerne

Jongeren Adviescentrum (JAC) Halle-Vilvoorde

Ben je tussen 12 en 25 jaar? Dan is het JAC dé plek waar je terecht kan met jouw vraag. Het Jongeren Adviescentrum (JAC) is het jongerenonthaal van het CAW, het Centrum Algemeen Welzijnswerk. Bij ons kom je vrijwillig, gratis en in vertrouwen. Je beslist zelf om te komen, waarover je wil praten en wat je met de info of het advies doet. Onderwerpen die bij ons besproken kunnen worden: alleen wonen, goed in je vel voelen, relaties & seksualiteit, mediawijsheid, moeilijke thuissituatie,…

Locatie
JC De Kazerne
Website

Jeugdopbouwwerk (JOW)

De jeugdopbouwwerker is een brugfiguur tussen de jeugd, stadsdiensten, hulporganisaties en verenigingen. Jeugdopbouwwerk richt zich vooral tot kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie, brengt hun situatie in kaart en gaat aan de slag met hun noden. De jeugdopbouwwerker fungeert als eerste aanspreekpunt voor de jongeren, adviseert lokale diensten en bemiddelt op het terrein.

Locatie
JC De Kazerne
Website

Huis van het Kind

Het Huis van het Kind Halle is omwille van het coronavirus enkel open op afspraak. Zie onze openingsuren.
Je kan de medewerkers wel nog telefonisch of via mail bereiken met al je vragen rond opvoedings- en gezinsondersteuning.

Het Huis van het Kind Halle is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die werken voor baby’s, kinderen, jongeren en (aanstaande) gezinnen. Het Huis van het Kind ondersteunt in opvoeding en gezondheid en biedt mogelijkheden voor ouders en kinderen om elkaar te ontmoeten.

Locatie
JC De Kazerne
E-mail