Halli, Kadee of Basiel?

Logo kindvriendelijk Halle

Je kent wellicht intussen het kindvriendelijk logo van de stad? Maar welke naam krijgt dit vrolijk figuurtje? Halli, Kadee of Basiel? Dat mogen jullie deze zomer zelf bepalen!

Zo’n een jaar geleden kreeg de stad Halle van de Vlaamse overheid het label ‘kindvriendelijke stad’. Het label beloont steden en gemeenten die hard hun best doen om het kinderrechtenverdrag toe te passen in hun beleid.

Om de kinderen en jongeren beter wegwijs te maken in het vrijetijdsaanbod, maakten we een kindvriendelijk logo. Dit vrolijk figuurtje zal te zien zijn op alle activiteiten en evenementen waar kinderen welkom zijn en waar zij zich kunnen uitleven.

Jullie beslissen zelf!

Het figuurtje werd voorgesteld tijdens de Buitenspeeldag…. alleen heeft het voorlopig nog geen naam. Via een geboortekaartje werden jullie daarom uitgenodigd een naam te bedenken voor deze mascotte. Dat leverde maar liefst 240 namen op! Waarvoor dank. De 3 populairste namen zijn Halli, Kadee of Basiel. Welke naam het uiteindelijk wordt, laten we opnieuw aan jullie over!

Verschillende monitoren bezoeken deze zomer alle speelpleinen maar ook verschillende populaire evenementen zoals de Stroppenconcerten het SMA(A)K-festival in Lembeek. Daar kunnen jullie via een balspel jullie voorkeur kenbaar maken.

Hoe onze mascotte uiteindelijk zal heten, verklappen we tijdens de Warandedag (woensdag 28 augustus)  in het Warandepark in Essenbeek, dat is de traditionele afsluiter van de zomervakantie in Halle. 

Terug naar overzicht
Suggestie over deze website?