Over idee zkt stad

Met 'Idee zkt stad' willen we je actief betrekken bij de opmaak van de meerjarenplanning. Zo’n meerjarenplanning vertaalt de beleidskeuzes van het nieuwe stadsbestuur in haalbare en betaalbare actieplannen die we de volgende 6 jaar willen realiseren. Maar het spreekt voor zich dat een goed beleid ook tegemoet komt aan de noden en de wensen van de Hallenaren.

Met de actie ‘idee zkt stad’ proberen we een beeld te krijgen van al die verlanglijstjes. Door een aantal ideeën ook effectief te realiseren maken we de meerjarenplanning ook democratischer. Want we vinden het als stad enorm belangrijk dat jullie meedenken en meebouwen aan het Halle van morgen! 

In eerste instantie gaan we op zoek naar ideeën voor een (be)leefbaarder Halle maar daar stopt het niet bij. De volgende weken en maanden willen we ook jouw originele ideeën horen voor onze 3 andere grote beleidsthema's. Hou dus zeker onze socials, app en deze website in de gaten!

Jij mag de knoop doorhakken!

Alles realiseren is natuurlijk niet mogelijk. Maar in juli en augustus mag jij de knoop doorhakken via een poll waarbij de inwoners worden uitgenodigd om te stemmen op de knapste ideeën. Begin september maken we de winnaars bekend en verklappen we wanneer welk idee zal omgezet worden in daden. Hou dus onze Facebookpagina en onze stadsapp de volgende maanden bijzonder goed in de gaten!  

De enquete werd afgesloten. Wij danken je voor je enthousiaste medewerking.

Nog vragen? Stel ze gerust aan team Communicatie!

Suggestie over deze website?