foto eerst aanmelden

Inschrijven in kleuter-, lager of secundair onderwijs? Eerst online aanmelden!

Voortaan kan je ook leerlingen die naar het eerste jaar secundair onderwijs gaan, online aanmelden. Alle kinderen die zich willen inschrijven in een kleuter- of lagere school, kunnen zich aanmelden tussen 18 maart en 5 april via www.basisschool-aanmelden.be. Voor het secundair onderwijs kan dit al vanaf 14 maart tot en met 5 april via www.secundair-aanmelden.be. 

Groeimee.be - over opvoeden gesproken

www.groeimee.be is een website voor iedereen die bezig is met het opvoeden van kinderen en adolescenten. Je vindt er kwalitatieve en betrouwbare informatie over opvoeden, de meest actuele thema’s over opvoeden en een overzicht van opvoedingsondersteuning in je regio.

Onze nieuwe editie van 'de kleine grote ontdekker' is er!

Voorpagina folder

Deze familiefolder geeft een overzicht van alle Halse stadsactiviteiten voor kinderen, jongeren en ouders. De folder bundelt al de activiteiten die onze stadsdiensten organiseren voor jullie kleine spruiten in de maanden maart en april.

Vragen over de opvoeding van je kind?

logo van de opvoedingslijn

De opvoedingslijn helpt ouders met hun vragen over opvoeding. Ouders die merken dat het met de opvoeding van hun kind de verkeerde kant lijkt op te gaan, kunnen er terecht. De opvoedingslijn luistert, ondersteunt, informeert en adviseert.