Inschrijven in een basisschool? Eind januari vind je alle info hier terug

Alle kinderen geboren in 2017 en alle oudere kinderen die nog niet naar school gaan of willen veranderen van school kunnen zich binnenkort digitaal aanmelden. Eind januari kom je op www.basisschool-aanmelden.be alle informatie over aanmelden en inschrijven in het kleuter- en lager onderwijs voor het schooljaar 2019-2020 te weten!

Groeimee.be - over opvoeden gesproken

www.groeimee.be is een website voor iedereen die bezig is met het opvoeden van kinderen en adolescenten. Je vindt er kwalitatieve en betrouwbare informatie over opvoeden, de meest actuele thema’s over opvoeden en een overzicht van opvoedingsondersteuning in je regio.

Onze nieuwe editie van 'de kleine grote ontdekker' is er!

Deze familiefolder geeft een overzicht van alle Halse stadsactiviteiten voor kinderen, jongeren en ouders. De folder bundelt al de activiteiten die onze stadsdiensten organiseren voor jullie kleine spruiten in de maanden november en december.

Vragen over de opvoeding van je kind?

logo van de opvoedingslijn

De opvoedingslijn helpt ouders met hun vragen over opvoeding. Ouders die merken dat het met de opvoeding van hun kind de verkeerde kant lijkt op te gaan, kunnen er terecht. De opvoedingslijn luistert, ondersteunt, informeert en adviseert.